Doe het zelf tuinen
Image default
Aanbiedingen

Vier functies van een blokhut

De blokhut is een leuke toevoeging aan jouw tuin. Het is praktisch maar zorgt daarnaast ook voor extra sfeer. Er zijn allerlei soorten en maten blokhutten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een blokhut met of zonder overkapping. Welke keuze jij maakt, hangt af van de functie waarvoor jij de blokhut wilt gebruiken. Wij vertellen jou over vier functies waarvoor jij een blokhut kunt gebruiken. Benieuwd welke dit zijn? Lees snel verder!

Schuur

Een blokhut kan je goed gebruiken als extra schuur of als vervanging van een schuur. Aan de hand van de afmetingen van de blokhut kun je hier van alles in kwijt. Denk hierbij aan fietsen, gereedschap en spullen die je gebruikt in de tuin, zoals een grasmaaier. Een blokhut is de ideale plek voor extra opbergruimte.

Een plek voor het uitoefenen van jouw hobby

Een blokhut kun je ook gebruiken voor het uitoefenen van een hobby. Ben je graag creatief bezig? Dan kun je van de blokhut een plek maken waar jij jouw creativiteit kwijt kunt. Ben je erg sportief? Creëer dan een eigen plek voor jouw dagelijkse workout.

Verblijf voor gasten

Komen er mensen op bezoek en willen deze blijven slapen? Door een gastenverblijf te maken van een blokhut, zorg je ervoor dat er altijd plek is voor mensen om te overnachten. Het kan zijn dat je genoeg ruimte hebt in huis, maar wellicht vind je privacy erg belangrijk. Een blokhut is dan de ideale optie. Richt de blokhut in naar jouw wensen en creëer een gezellige sfeer. Een blokhut met overkapping zorgt ervoor dat jouw gasten ook kunnen genieten van de frisse buitenlucht.

Speelkamer

Kinderen spelen vaak met speelgoed. Dit zorgt regelmatig voor veel troep in huis. Om ervoor te zorgen dat je deze troep niet meer in huis hebt, kun je een blokhut gebruiken als speelkamer. Verplaats al het speelgoed naar de blokhut en zorg er op deze manier voor dat jouw huis er een stuk opgeruimder uitziet.

Bestel jouw blokhut gemakkelijk online

Ben je geïnspireerd geraakt door alle functies van een blokhut en wil je je eigen blokhut kopen? Deze bestel je gemakkelijk online. Bedenk goed voor welke functie jij de blokhut wilt aanschaffen. Aan de hand daarvan kun je de blokhut kiezen die voldoet aan jouw wensen.