Doe het zelf tuinen
Image default
Winkelen

Verschillende soorten designradiatoren

De inrichting van uw interieur bepaalt de esthetiek en de sfeer van uw huis. Tegenwoordig zijn radiatoren een essentiële factor bij het bepalen van de interieurstijl van een huis. Dit verklaart waarom designradiatoren nu verkrijgbaar zijn in zo’n breed scala aan ontwerpen, stijlen en vormen dat er voor elk type decor een is, klaar om te worden aangesloten op de centrale verwarming. Bekijk de website voor meer informatie over radiatoren. De inrichting van je interieur geeft een bepalende draai aan de esthetiek en gezelligheid van je huis. Met net zoveel verschillende smaken als er mensen zijn, zijn er talloze ideeën en concepten over interieurinrichting. Volgende elementen zoals verlichting, meubelen, wandbekleding, vloerbekleding, kleuren en plafondbekleding spelen zeker een belangrijke rol om uw interieur een persoonlijk tintje te geven. Ook radiatoren worden steeds vaker gebruikt om bij te dragen aan de inrichting van klassieke en moderne interieurs. Dit verklaart waarom designradiatoren steeds populairder en succesvoller worden. Dankzij de grote variatie in kleuren, vormen en materialen doen ze recht aan elk interieur dat je maar kunt bedenken.

Verticale en horizontale radiatoren

Verticale ontwerpen worden vaak gebruikt in keukens en badkamers, hoewel ze net zo goed te vinden zijn in woonkamers. Door hun rechthoekige vorm kunt u de ruimte van uw kamer bewuster indelen. Dankzij de ruime keuze aan materialen en kleuren vind je zeker een radiator die je interieur dat extra cachet geeft waar je al tijden naar op zoek bent. Horizontale design radiators met strakke lijnen vallen op in een strak of ingetogen interieur. Hou je meer van een zachter gevoel, dan ben je beter af met afgeronde randen. Een strak design past in zowel klassieke als moderne interieurstijlen.

Kwaliteit en elegantie

Designradiatoren zijn meer dan alleen ‘design’. De nieuwe generatie designradiatoren versmelt elegantie met warmteafgifte en levert voldoende warmte om elke ruimte goed te verwarmen. Bereken vooraf hoeveel warmte je nodig hebt en kies op basis daarvan het meest geschikte type designradiator.