Doe het zelf tuinen
Image default
Auto's en Motoren

Uw droomtuin realiseren met een hovenier in Veenendaal

Als u op zoek bent naar een hovenier in Veenendaal dan bent u bij Hoveniersbedrijf van de Kraats aan het juiste adres. Wij doen er bij Hoveniersbedrijf van de Kraats alles aan om uw droomtuin te kunnen realiseren en natuurlijk uiteindelijk te onderhouden. Diensten waarvoor u bij ons terecht kunt zijn het ontwerp van de tuin, het aanleggen en natuurlijk ook het onderhouden. Ook als u al een tuin heeft die niet door ons is aangelegd, kunt u ons uiteraard inschakelen voor het onderhouden van de tuin. 

De diensten van een hovenier in Veenendaal

Zoals u al eerder kon lezen kunt u bij Hoveniersbedrijf van de Kraats terecht als uw hovenier in Veenendaal voor diverse diensten. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin. Om dat te kunnen doen moeten wij uiteraard eerst weten hoe uw droomtuin er precies uit zou moeten zien. Daardoor plannen wij eerst een kennismakingsgesprek met u in zodat wij samen met u kunnen bespreken wat de wensen voor uw droomtuin zijn. Als wij hiervan op de hoogte zijn, maken wij een ontwerp om u te laten zien wat wij in gedachten hebben. Gaat u hiermee akkoord? Dan kunnen wij naar de volgende stap: het aanleggen van de tuin. Hierbij houden wij natuurlijk helemaal rekening met het budget en volgen wij de planning die al eerder is opgesteld. Wij halen eventuele tegels of oude beplanting weg om met een schone lei te kunnen beginnen en zorgen ervoor dat alle planten en elementen voor u worden geplaatst. Als uw tuin eenmaal is aangelegd, kunt u ook nog kiezen om ons in te huren voor het onderhouden van de tuin. Dit is echter niet verplicht en u kunt ons ook later nog inhuren of ons inschakelen als u niet een tuin heeft die door Hoveniersbedrijf van de Kraats is aangelegd.

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats is gevestigd in Scherpenzeel. Al onze medewerkers zijn vakkundig, servicegericht en dynamisch. Onze nummer 1 prioriteit is dan ook om het perfecte resultaat te leveren, keer op keer. Kijk voor meer informatie op onze website.