Doe het zelf tuinen
Image default
Auto's en Motoren

123 Theorie helpt je snel aan je auto theorie-certificaat

Wil jij niets liever dan zo snel mogelijk je autorijbewijs halen, je eigen auto kopen en dan zelf overal naartoe rijden? Waar je maar wilt en wanneer je wilt? Zet vandaag de eerste stap door je op te geven voor de theorie dagcursus van 123 Theorie! 123 Theorie is een professioneel opleidingsinstituut met locaties verspreid over het land. De eendaagse cursussen zijn zo opgezet dat iedereen kan meedoen. Juist ook jongens en meiden met ADHD, dyslexie of faalangst. De slagingspercentages zijn onderscheidend hoog. Het zijn overzichtelijke trainingen waarbij aandacht is voor onderwerpen die zeker aan bod zullen komen tijdens het examen. Denk aan:

-voorrang geven in verschillende situaties;
-regels met betrekking tot verkeer en middelen die je concentratie kunnen beïnvloeden;
-inhalen en invoegen op de snelweg;
-rijden in de bebouwde kom;
-het gebruik van verlichting als het hard regent of sneeuwt en in geval van mist;
-de betekenis van verkeersborden.

Opzien tegen het examen is niet meer nodig

Zie je erg op tegen het theorie-examen? We vertellen je graag dat er van alles mogelijk is om ervoor te zorgen dat jij het examen gewoon in één keer gaat halen. Er zijn namelijk verschillende examens waar je je voor kunt opgeven: de algemene variant, het theorie-examen in het Engels, een examen met extra tijd in het Nederlands of in het Engels, een examen met een tolk voor degenen die het Nederlands niet  /  onvoldoende machtig zijn en een individueel examen. De laatste vorm van examen doen, is bedoeld voor mensen met een bepaalde aandoening die gebaat zijn met extra begeleiding. De vragen zijn hetzelfde als op het standaard examen. Het verschil is dat ze worden voorgelezen door een medewerker van het CBR. De procedure van het examen wordt toegelicht, maar inhoudelijk is er geen ondersteuning.  

Nog vragen over de theorie in 1 dag Rotterdam, Amsterdam of Den Haag? Je kunt bellen met 085 – 060 1230. Wil je meer weten over het examen? Het CBR is te bereiken via 088 – 22 77 700.

 

https://www.123-theorie.nl/