Doe het zelf tuinen
Image default
Aanbiedingen

Twijfels over een entresolvloer? 4 argumenten die uw twijfels gegarandeerd zullen wegnemen!

Heeft u nog zo uw twijfels of een entresolvloer, een extra vloer die tussen twee verdiepingen in wordt geïnstalleerd, geschikt is voor uw bedrijf? Lees dan verder, want in deze blog zullen we vier argumenten op een rijtje zetten die uw twijfels gegarandeerd zullen wegnemen. In vergelijking met verbouwen of verhuizen bijvoorbeeld is een entresolvloer nog altijd de goedkopere optie. Daarnaast kunt u de op maat gemaakte vloer inzetten zoals U dat wenst en kan een kind de was doen wat betreft het monteren en demonteren ervan. Lees snel verder!

In vergelijking met verbouwen of verhuizen is het nog altijd de goedkopere optie

Een entresolvloer wordt vaak ingezet op het moment dat er ruimtegebrek ontstaat. Bijvoorbeeld wanneer er niet genoeg plek meer is om alle grondstoffen, halffabricaten en eindproducten op te kunnen slaan. Hoewel een entresolvloer een behoorlijke investering kan zijn, is het in de meeste gevallen nog altijd de goedkopere optie in vergelijking met verbouwen of verhuizen en kan het uiteindelijk een forse kostenbesparing opleveren.

U kunt de entresolvloer inzetten zoals U dat wenst

Zoals hierboven al is benoemd, is een entresolvloer zeer geschikt wanneer er sprake is van ruimtegebrek. Dit betekent echter niet dat dit de enige manier is waarop een dergelijke vloer ingezet kan worden. Integendeel, u kunt de entresolvloer inzetten zoals U dat wenst. Wilt u bijvoorbeeld meer kantoorruimte creëren? Dan is dat ook mogelijk.

Een entresolvloer wordt op maat gemaakt, geheel naar uw wensen

Entresolvloeren worden op maat gemaakt en zijn dus geheel naar uw wensen. Heeft u bepaalde eisen aan uw vloer? Dan zullen de specialisten van Nolte Mezzanine met u meedenken over de mogelijke opties. Zo weet u 100 procent zeker dat de vloer aan al uw eisen en verwachtingen zal voldoen.

Een kind kan de was doen wat betreft het monteren en demonteren

Wist u dat het monteren en demonteren van een entresolvloer appeltje-eitje is? Het stelt zo weinig voor dat zelfs een kind de was kan doen. Iedere vloer wordt namelijk geleverd inclusief zeer heldere instructies die zelfs voor iemand met twee linkerhanden nog makkelijk op te volgen zijn. Omdat het monteren en demonteren van de vloer zo eenvoudig gaat, kan het ook worden ingezet als tijdelijke oplossing. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van piekverkopen in het seizoen.

 

https://www.noltemezzanine.nl/