Doe het zelf tuinen
Image default
Tuin en buitenleven

Tuinhulp of een hele tuin make-over nodig?

Is uw tuin een grote rotzooi en heeft u een hovenier in Hengelo nodig? Heeft u overal blaadjes en onkruid zitten? Groeien uw planten buiten proporties? Dan heeft u ons nodig, we zorgen ervoor dat uw tuin er weer prachtig uit ziet en zijn zelfs in staat om voor u een volledig nieuwe tuin aan te leggen. Onze werknemers gaan met passie en enthousiasme aan het werk en zullen elke vraag die in uw hoofd opkomt met plezier beantwoorden. Ons bedrijf telt een aantal vaste medewerkers die allemaal een vaste specialiteit ontwikkeld hebben. Hierdoor kunnen wij u van verscheidene verschillende soorten tuinwerkzaamheden voorzien. 

Hoe gaan wij te werk?

Onze werknemers zullen u nooit half werk leveren, ze zijn zeer enthousiast en hebben een enorme drang om uw tuin hellemaal in orde te maken. Ze maken gebruik van de meest geavanceerde tuingereedschappen en machines die er zijn en kunnen u dus helpen met elke ongemak dat er zich plaats vindt. Door onze 20 jaar ervaring hebben wij inmiddels al behoorlijk wat dingen gezien en meegemaakt en is niks voor ons te erg. We zullen u altijd helpen waar en wanneer we kunnen. 

Eindresultaten

Onze klanten zijn altijd positief en blijven onze eindresultaten waarderen. Door de jaren heen hebben wij veel contacten opgebouwd met mensen die zich ook betrekken tot tuinbouw. Hieronder bevinden zich architecten, installateurs, grondverzetbedrijven en externe tuinontwerpers.