Doe het zelf tuinen
Image default
Aanbiedingen

Tonijn in blik is net zo gezond als verse vis

Veel mensen denken dat tonijn in blik minder gezond is dan verse vis, maar niets is minder waar. Wanneer u de tonijn van Deepblue koopt, heeft u namelijk te maken met net zo gezonde vis. Dit komt doordat de vissers de tonijn na de vangst zo snel mogelijk sorteren, schoonmaken en in blik doen. Zo gaat er haast niets van de smaak en de voedingswaarden verloren. Wanneer u tonijn in blik wilt kopen, kunt u dus het best kiezen voor het merk Deepblue. Niet alleen omdat ze hun vis uiterst vers inblikken, maar ook omdat ze de natuur en de duurzaamheid goed in de gaten houden. De tonijn wordt namelijk op een vriendelijke manier gevangen en er wordt rekening gehouden met de werkomstandigheden van de vissers en fabrieksarbeiders. Daarnaast helpt Deepblue bij het tegengaan van illegale visserij. Wilt u graag een bewuste keuze maken? Kies dan voor Deepblue.

Maak de meest fantastische gerechten met tonijn uit blik

Met de tonijn van Deepblue kunt u de meest fantastische gerechten fabriceren. Bent u een echte liefhebber van risotto? Maak dan eens een risotto met tonijn en groenten. U zult uw vingers erbij aflikken! Natuurlijk kunt u ook tonijn in blik kopen voor de lunch. Maak bijvoorbeeld een heerlijk vers broodje met tonijn, roomkaas en tomaten óf kies ervoor om een tosti met tonijn en kaas te maken.

Waarom vis zo goed voor u is

Tonijn en andere vissoorten zijn heerlijk om in gerechten te verwerken. Bijkomend voordeel is dat vis ook nog eens gezond is. Het zit namelijk boordevol omega-3-vetzuren en mineralen, zoals vitamines en calcium. Eet twee keer in de week vis en u verkleint onder andere het risico op hart- en vaatziekten. Bovendien stimuleert u de ontwikkeling van de hersenen wanneer u vis eet.

Koop tonijn in blik in de supermarkt

De tonijn in blik van Deepblue vindt u in tal van supermarkten. Er is vast en zeker ook een supermarkt bij u in de buurt die de producten van dit merk verkoopt. Wilt u graag iets maken met tonijn uit blik? Breng dan snel een bezoek aan uw buurtsuper en koop de tonijn of de andere vissoorten in blik van Deepblue.

https://deepblue.nu/