Doe het zelf tuinen
Image default
Barbecue

Roadtrip gadgets

Een roadtrip maken is een hele gave ervaring. Je komt op veel verschillende plekken en het reizen zelf is ook al een hele belevenis. Door een roadtrip te doen zie je veel meer van een land dan als je op één plek zou blijven zitten. Al de uren in de auto kunnen erg leuk zijn, maar het kan ook zorgen voor een heleboel ongemakken. Hieronder lees je over een aantal handige gadgets die al die uren in de auto wat verdraaglijker maken.  

Een auto-oplader 

Zonder een oplader voor je telefoon kom je niet ver. Van al die uren muziek draaien en foto’s maken gaat je batterij best snel leeg. Met de oplader hoef je je geen zorgen te maken dat je ooit met een lege batterij komt te zitten. 

Een thermosfles 

Zeker als je ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat moet rijden, is dit een slimme keuze. Je wilt het natuurlijk niet riskeren dat je achter het stuur in slaap valt dus een kopje koffie op zijn tijd kan geen kwaad. Ook als je ergens rijdt waar niet veel tankstations of winkels zijn is het fijn om te weten dat je iets te drinken bij je hebt.  

Een achteruitrijcamera 

Er zijn veel verschillende achteruitrijcamera’s beschikbaar voor elk type auto. Ze zorgen ervoor dat je beter zicht hebt op wat er achter de auto gebeurt. Dit maakt het een stuk makkelijker om in te parkeren. Al helemaal als je met een groot voertuig rijdt. Een achteruitrijcamera camper is hierbij erg handig. Een achteruitrijcamera set hoeft helemaal niet veel te kosten. 

Videoschermen 

Als je met kinderen reist, is het een goed idee om wat schermpjes op de achterbank te hangen. Zo kunnen ze zich uren vermaken met het kijken van films. Door films op een usb stick te zetten ka je altijd en overal films kijken. 

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl