Doe het zelf tuinen
Image default
Bedrijven

PRACHTIGE NATUURSTENEN IN DRENTHE

Het mooiste natuursteen in Drenthe. In Drenthe vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van natuurstenen. We zijn gespecialiseerd in elke steensoort die te vinden is in de natuur. Met onze jarenlange ervaring in het vervaardigen van natuurstenen zijn wij het bedrijf voor al uw mooie natuurstenen voor uw tuin, werkplek of zelfs in huis. Onze stenen zijn van de hoogste kwaliteit. Onze stenen komen grotendeels uit Nederland maar worden ook geïmporteerd uit het buitenland, waardoor wij over een ruim assortiment aan natuur stenen bezitten. We zijn het bedrijf binnen Nederland wat natuurstenen betreft, simpelweg omdat bij ons er geen tekort is aan wat u als cliënt wilt.

ZIJN DE STENEN BEWERKT?

Al onze natuurstenen komen in hun originele vorm, en worden dan ook in hun originele vorm verkocht. Bij het binnenstappen van onze winkel in Drenthe of als u een kijkje neemt op onze website zult u zelf merken dat onze stenen in hun ruwe vorm voorkomen, dus onbewerkt. Nadat u de keuze heeft gemaakt welke steen u het mooist vindt en wilt bemachtigen, bestaat de optie om het in zijn huidige staat of bewerkt aan te schaffen. Bij het bewerken van de steen is geen limiet. We hebben alle apparatuur in het huis om de natuurstenen te bewerken naar uw model en keuze. Ook kunnen de stenen voorzien worden van een verflaag van u keuze.

IS ER GARANTIE OP DE STEEN?

De natuurstenen Drenthe zijn allemaal natuurlijk en daardoor de beste kwaliteit. Niet gemengd met ander materiaal wat deze stenen ook heel erg mooi maar ook duurzaam maken. Natuursteen Drenthe garandeert al haar klanten en toekomstige klanten dat de natuurstenen van hoogwaardig kwaliteit zijn en niet door weersomstandigheden afbrokkelen of hun schoonheid verliezen. Ook bij het bewerken van de natuursteen worden er geen additieven toegevoegd aan de stenen behalve verf, dus ook milieuvriendelijk en waterbestendig is waardoor u uw natuursteen zonder twijfel in de zon, regen en sneeuw kunt laten zonder dat het zijn esthetische waarde verliest.