Doe het zelf tuinen
Image default
Aanbiedingen

Lievers Holland: specialist binnen de betonsector

Beton is een zeer sterk en duurzaam bouwmateriaal. Het is dan ook niet vreemd dat beton nog steeds het meest toegepaste bouwmateriaal ter wereld is. Waar je ook om je heen kijkt, overal zie je wel iets wat van beton gemaakt is. Van funderingen en betonnen schuttingen tot pijlers van bruggen. Je kunt er niet omheen: beton is overal. Dat neemt niet weg dat het ontzettend belangrijk is om kennis te hebben van de juiste mengverhoudingen en verwerkingstechnieken. Welke machines kun je bijvoorbeeld het beste inzetten? En waarom blijft het beton zo poreus aanvoelen? Lievers Holland beschikt over precies die expertise én machines zodat beton op een hoogwaardige en duurzame manier toegepast kan blijven worden. Binnen iedere sector.

Infrastructurele en bouwsector

 

Binnen de infrastructuur is het belangrijk dat de machines een grote volumestroom van beton aankunnen. Infrastructurele bouwwerken vragen nu eenmaal om een specialistische aanpak. Hoge verdichtingssnelheden en onafgebroken kunnen werken zijn binnen deze sector een belangrijk gegeven. Zo wordt er voortdurend gestreefd naar het ontwikkelen van machines die binnen een kortere tijd een kwalitatief hoogwaardiger product kunnen afleveren.

 

Ook binnen de bouw is betrouwbaarheid een vereiste. Dag in, dag uit. Betonwerkers binnen de bouwsector moeten kunnen rekenen op betrouwbare machines, die uitstekend werken en lang meegaan. Ook zij zijn bij Lievers Holland aan het juiste adres.

Industriële vloeren

 

Moderne industriële vloeren moeten aan steeds hogere eisen voldoen, bijvoorbeeld op het gebied van vlakheid. Ook op dit gebied zijn de ontwikkelingen nog steeds in volle gang. Want ook hier geldt dat het eindproduct van een steeds hoger niveau moet zijn, en dat dat gerealiseerd moet kunnen worden binnen de kortst mogelijke tijd.

PREFAB industrie

 

PREFAB betekent dat het vooraf is gefabriceerd en daarmee meteen al gereed is voor gebruik. PREFAB wordt daarom ook wel geprefabriceerd of voorgefabriceerd genoemd. Zo kunnen bouwonderdelen PREFAB worden aangeleverd, waardoor deze alleen nog maar in of aan elkaar bevestigd hoeven te worden om één geheel te vormen. Een belangrijk voordeel van PREFAB bouwonderdelen is dat deze onder de meest gunstige temperatuurs- en weersomstandigheden gefabriceerd kunnen worden. Bijvoorbeeld in een fabriek. Zo blijft de kwaliteit gegarandeerd.

 

Bestel ook uw machines bij dé specialist in betonoplossingen!