Doe het zelf tuinen
Image default
Eten en drinken

Eenvoudig een cocktailpakket bestellen in Amsterdam

Wist je dat ook voor de discipline cocktails shaken er een heus wereldkampioenschap bestaat? Ook op landelijk niveau zijn er kampioenschappen. In 2015 won de toen 26 jarige uit Amsterdam afkomstige Tess Posthumus de titel van beste bartender van Nederland. Cocktails maken, is tot kunst verheven. Toch hoeft  de amateur cocktail bartender de handdoek niet in de ring te gooien. Want met de een cocktailpakket die je kunt bestellen en die thuisbezorgd worden via het Amsterdamse bedrijf MiMA Amsterdam, is een lekkere cocktail ook thuis gegarandeerd. De cocktailbox bevat alle verse ingrediënten die nodig zijn om jouw favoriete cocktail te shaken!

Shake it met cocktails die zijn thuisbezorgd

Neerlands beste bartender Tess Posthumus maakt cocktails met 23 jarig oude Rum overgevlogen uit Guatemala. Dat overtroef je niet snel. Toch kan ook jij een stuk verder komen dan de welbekende klassiekers. Wat dacht je van Spiced Winter Gin Tonic of Moscow Mule. Klinkt ook spannend toch? En doordat je bij de cocktails die worden thuisbezorgd ook handige, lekkere én eenvoudig te maken recepten krijgt, is het maken van een professionele cocktail ook voor de gelegenheid bartender weggelegd. Bestellen dus, dat cocktailpakket!

Verras je smaakpapillen

Op de website zijn een hoop soorten van het cocktailpakket te bestellen dus je kunt regelmatig een cocktail avondje houden. Als je elke keer een andere box kiest dan leer je vanzelf alle smaken kennen. Je kunt ook de Tasting Box kiezen. Bij deze box krijg je drie verschillende mocktails. Ideaal voor de twijfelaar die maar niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Kortom met de cocktails die thuisbezorgd kunnen worden, kan iedereen zich een wereldkampioen bartender wanen! Al gaat het bij veel bartenders niet alleen om het product maar ook om de presentatie. Kijk hiervoor wat filmpjes op YouTube van goede bartenders voor inspiratie en oefen het gerust voor de spiegel. Verras jezelf en je gasten met je cocktail- maak- skills!