Doe het zelf tuinen
Image default
Banen en opleidingen

Human resources manager

Human resources manager

  • Een job met impact
  • Rapportering aan de CEO
  • Gevarieerde verantwoordelijkheden

Jouw verantwoordelijkheden

Voor een hoogtechnologisch bedrijf gelegen in centrum Brussel wij zijn dringend op zoek naar een Head of HR en Communication. In deze job draag je de eindverantwoordelijkheid voor alle activiteiten van de teams binnen het HR- en Communication team. Als HR director sta je in voor het uittekenen, implementeren en onderhouden van een beleid voor jouw afdeling dat in lijn is met de strategie en de visie van de organisatie.

In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor het opstellen van budgetten en 5-jarenplannen voor de verschillende activiteiten van je teams. Voorbeelden zijn het rekruteringsbudget, welzijn, … Je zal een loonbeleid uitwerken op basis van een recent goedgekeurd functieclassificatie model. Ook zal je collectieve arbeidsovereenkomsten, policies en andere reglementeringen opstellen in overleg met de personeelsvertegenwoordiging.  … Je zal optreden als sponsor van een meerjarig transformatieprogramma. Je onderhoudt contacten met de syndicale overlegorganen om een positief sociaal klimaat te creëren. Je zal een welzijnsbeleid in samenwerking met de preventieadviseur en de externe preventiedienst uitwerken. Ook zorg je voor de nodige managementinformatie en -rapportering en op basis daarvan mogelijke knelpunten signaleren en aanbevelingen of verbetervoorstellen formuleren.

Jouw profiel

De ideale kandidaat heeft een masterdiploma (bijvoorbeeld Rechten) of gelijkwaardig door ervaring. Een minimale ervaring van 15 jaar in een gelijkaardige functie (HR Manager, hoofd communicatieafdeling, change manager…) is voor deze job zeker nodig. Uiteraard heb je een goede kennis van de sociale wetgeving e, ben je zeer goed tweetalig (N/F) met een goede beheersing van het Engels. Je hebt ervaring met het uitstippelen van een strategie. Je bent besluitvaardig, empathisch en hebt een hoog onderhandelings- en bemiddelingsvermogen. Als je ervaring hebt met de overheids-, telecom- of IT sector alsook met communicatie dan zou je de perfecte kandidaat kunnen zijn. Een laatste belangrijk punt is dat je sterk bent in het brengen van structuur en efficiëntie in een departement waardoor het performanter wordt en beantwoordt aan de noden van het bedrijf.

Ons aanbod

Wij bieden je een functie aan in een grote organisatie waar je zal kunnen genieten van uitstekende arbeidsvoorwaarden en HR uitdagingen. Dit is een functie met impact waarbij je aan de knoppen zit van veel HR en communicatieverantwoordelijkheden. Een uitstekende uitdaging voor een personeelsverantwoordelijke die actief is geweest op vele HR fronten.

 

https://www.vindazo.be/vacatures/human-resources-manager.html