Doe het zelf tuinen
Image default
Entertainment

Horoscoop voor 25 T/M 31 JULI

HOROSCOOP VAN 25 T/M 31 JULI. In deze weekhoroscoop lees je alles over de voorspelling voor deze week voor jouw sterrenbeeld.

Jarig deze week:

25-07-1961 – Bobbie Eakes
25-07-1961 – Katherine Kelly Lang
26-07-1977 – Kelly Pfaff
27-07-1979 – Gürkan Küçüksentürk
28-07-1952 – Monique van de Ven
29-07-1944 – Hidde Maas
30-07-1977 – Guido Weijers
31-07-1965 – J.K. Rowling

24 uur per dag bereikbaar!
Bij de Horoscooplijn kunt u elke dag uw horoscoop beluisteren. U toetst de code in van het sterrenbeeld waaronder u geboren bent en kiest dan voor uw dagvoorspelling.

  Steenbok

22 december t/m 20 januari
Je wilt je omgeving graag iets duidelijk maken, maar dat kan voor moeilijkheden zorgen. Je overtuigingskracht is iets te sterk, probeer wat water bij de wijn te doen. Je zult zien dat dit het beste resultaat geeft. De liefde brengt je op een heerlijke roze wolk.

  Waterman

21 januari t/m 18 februari
Het ligt privé en op je werk allemaal wat ingewikkeld. Je krijgt er nog steeds geen vat op. Dit frustreert je behoorlijk, met alle gevolgen van dien. Probeer vooral in jezelf te blijven geloven. Wat er nu speelt, is het laatste stukje van een voor jou moeilijke periode.

  Vissen

19 februari t/m 20 maart.
Aan creativiteit en muzikaliteit geen gebrek. Doe er thuis of in je vakantie iets mee! Je omgeving zal er enorm van genieten. Ook de liefde doet dit goed. Er is grote kans dat iemand hevig verliefd op je wordt. Geniet ervan, maar blijf vooral realistisch!

  Ram

21 maart t/m 20 april
Er gebeurt veel om je heen, waardoor er volop actie is. Vermoedelijk wordt je inzet gevraagd. Maak liever geen belangrijke keuzes, want je overziet niet alles even goed. Loopt het privé niet zo lekker? Neem er de tijd voor en kies iets minder voor je eigen dingen.  

  Stier

21 april t/m 21 mei   
Let een beetje beter op jezelf. Ook als je nu vakantie hebt. Je uithoudingsvermogen is fantastisch, maar alles heeft een grens. Je bedoelt het goed, maar als je niet oppast komen er brokken. Laat je eens fijn in de watten leggen. Amor heeft het goed met je voor.

  Tweelingen

22 mei t/m 21 juni
Vind je het wat te saai om je heen? Geniet van de rust, want straks wachten je weer veel uitdagingen. Een beetje reserve opbouwen is hard nodig op dit moment. De liefde zal in het weekend voor genoeg prettige dingen zorgen. Concentreer je daar nu maar op!

  Kreeft

22 juni t/m 22 juli
Je voelt feilloos aan wat mensen nodig hebben, beste sterrenbeeld Kreeft. Gesprekken verlopen geweldig. Ook als het om je werk gaat. Er ligt iets nieuws voor je in het verschiet. Neem tussendoor wel voldoende ontspanning! Omdat je zoveel warmte uitstraalt, trek je veel liefde aan.

  Leeuw

23 juli t/m 23 augustus
Je bent van nogal slag en erg snel geïrriteerd, beste sterrenbeeld Leeuw. Probeer eens te achterhalen wat je dwars zit. Is het een beetje saai in de liefde? Vermoedelijk heb je dit aan jezelf te danken. Je toont weinig inzet en verwacht te veel van de ander. Helaas komt hier niets leuks uit voort.

  Maagd

24 augustus t/m 23 september
Je bent deze week opnieuw druk bezig voor anderen. Dit wordt gewaardeerd, maar je mag er ook iets voor terug verwachten. Zelfs in je vakantie sta je nog klaar met je hulp. Stort al je aandacht nu op de liefde! Een bijzonder persoon smelt voor je charmes.

  Weegschaal

24 september t/m 23 oktober
Er lijkt geen eind aan de onrust om je heen te komen. Laat je niet onder druk zetten en stel je grenzen heel duidelijk! Je bent niet de sterkste in beslissingen nemen, maar dit is binnenkort toch hard nodig. Ook je liefdesleven komt daarna in veel rustiger vaarwater.

  Schorpioen

24 oktober t/m 22 november
Maak het jezelf eens lekker naar de zin, beste Schorpioen. Je hebt nog te veel stress in je, terwijl dit helemaal niet nodig is. Je intuïtie is momenteel feilloos dus luister er zoveel mogelijk naar. Over de liefde heb je gelukkig niet te klagen. Er komt een onverwachts uitje vol romantiek.    

  Boogschutter

23 november t/m 21 december
Heb je het gevoel dat er weinig gebeurt en dat alles nogal saai is? Wat je ook probeert, er zit geen schot in de zaak. Laat alles even op zijn beloop. Tegen de stroom inzwemmen heeft weinig zin. Gelukkig ligt er in de liefde wel iets opwindends voor je in het verschiet.

Lees meer over je horoscoop.

https://www.horoscoop-luna.nl

Gerelateerde artikelen

Koop hier veilige en ijzersterke podiumdelen

Kamperen met kinderen

Bied vertier met een pooltafel die u tweedehands scoort