Doe het zelf tuinen
Image default
Woningen

Hoe kan ik mijn kavel verkopen?

Heb jij een kavel in bezit en wil jij jouw kavel verkopen? Dan is het goed om dit artikel te lezen. We zullen hieronder namelijk stilstaan bij een aantal mogelijkheden hoe jij het beste jouw kavel kunt verkopen. Hierdoor weet jij zeker dat je er alles aan doet om ervoor te zorgen dat je een stuk kavel snel kunt verkopen. Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, schroom dan niet contact op te nemen! Hierdoor weet je alle informatie om jouw kabel succesvol in een zo kort mogelijke periode te verkopen. 

Adverteren op kadaster websites 

Wil jij snel jouw kavel verkopen? Dan is het aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden van een online kadaster. Zo kun je eenvoudig naar diverse websites waar je kunt adverteren. Kadatralekaart.com is een dergelijke website waar je een advertentie kan plaatsen waarbij je om de vier weken betaald. Hierbij zijn de eerste vier weken gratis en vervolgens betaal je slechts een paar tientjes. Het voordeel hiervan is dat het bereik ruim 150.000 mensen is waardoor het kijkend naar de prijs zeker een aantrekkelijke mogelijkheid is. Benieuwd? Ga direct naar de website en neem contact op met de klantenservice. 

Verkopen op funda 

Hoewel Funda voornamelijk voor huizen is, kun je er ook grond en kavels verkopen. Wil jij dus jouw grond of kavel verkopen? Kijk dan naar de mogelijkheden voor het verkopen op Funda. Hierbij is het wel goed om te benoemen dat makelaars hier vooral objecten op zetten. Ben jij geen makelaar? Neem dan gerust contact op met een makelaar. Daarnaast is het ook mogelijk om contact op te nemen met Funda om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor het aanbieden van jouw kavel op Funda. Dit brengt ons meteen bij het volgende punt, namelijk het inschakelen van een makelaar. 

Verkopen via een makelaar 

Wil jij jouw kavel verkopen? Dan is het aan te raden om een makelaar te raadplegen. Hierdoor weet je zeker dat je alles netjes zult verkopen waardoor je niet in de problemen komt. Het is namelijk lastig om zelf iets te verkopen als het gaat om onroerend goed. Dit is een complexe zaak, veel complexer dan roerende goederen en daarom is het altijd goed om een specialist in te schakelen die alles uit handen kan nemen. Mocht je dit niet doen, dan kan het voorkomen dat je in de problemen komt.