Doe het zelf tuinen
Image default
Tuin decoratie

Een steentje bijdragen aan het milieu? Koop een insectenhotel online bij de tuinspecialist

Tuindecoratie nodig? Een steentje bijdragen aan het milieu? Koop een insectenhotel voor in uw tuin. Een insectenhotel biedt onderdak voor insecten en biedt een natuurlijke omgevingsplaats. Ook is het een milieuvriendelijke wijze om insecten te laten overwinteren. Wilt u meer weten over insectenhotels? Lees hieronder verder.

Insectenhotel kopen

Een insectenhotel trekt vele soorten insecten aan die zich willen terugtrekken of op zoek zijn naar een overlevingsplaats. De insectenhotels die wij aanbieden zijn gemaakt voor solitaire bijen, lieveheersbeestjes, gaasvliegen, oorwormen, vlinders en andere kleine insecten. Ook zijn insectenhotels gemaakt om de dierenwereld in balans te houden. Ook trekt het de aandacht van bijen omdat deze het bestuivingsproces van verschillende soorten bijen bevorderen. Met een insectenhotel draagt u dus een steentje bij aan het milieu.

Hoe kunt u een insectenhotel kopen?

Een insectenhotel kopen doet u gemakkelijk via onze gebruiksvriendelijke webshop. Maak gebruik van onze zoekmachine om direct op zoek te gaan naar een insectenhotel. Voor het volledige overzicht selecteert u in het menu voor dier & agrarisch > insectenhotel. Vervolgens ziet u meer dan 15 insectenhotels welke u in het linkermenu eventueel kunt filteren op prijs, fabrikant en voor wie ze geschikt zijn. 

Verschillende soorten insectenhotels

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een insectenhotel M Esschert welke een ideale schuilplaats biedt voor insecten en solitaire bijen. Een andere optie is een Insectenhotel L Esschert welke weer geschikt is voor o.a. lieveheersbeestjes, bijen, vliegen an andere kleine insecten. Toch een groter insectenhotel kopen? Kies van voor een XL formaat. Bekijk ons assortiment insectenhotels nu op onze webshop.

Meer informatie of zakelijk bestellen?

Wilt u graag een insectenhotel kopen? Heeft u nog vragen? Wilt u graag zakelijk bestellen? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend en gratis contact met ons op per mail of telefoon. Ook bent u bij ons op het juiste adres voor tuindecoratie. Met maar liefst 2500 tuinartikelen hebben wij alles voor uw tuin. Maak uw tuin eigen bij de tuinspecialist van Twente.

https://www.kemerinktuintrends.nl/dier-agrarisch/insectenhotel-kopen.html

Gerelateerde artikelen

Groene muur, Greenwall..het kan met een Kunsthaag

Kunsthaag voor Balkon, Terras of witte muur

Zo breng je dakisolatie aan