Doe het zelf tuinen
Image default
Aanbiedingen

Dit mag jij niet vergeten bij het organiseren van een festival!

Hou met deze drie zaken rekening bij het organiseren van een festival

Wanneer je een festival gaat organiseren is het belangrijk dat je van te voren voldoende inzichtelijk hebt welke attributen hierbij komen kijken. Deze kun je het beste huren bij een verhuurbedrijf zoals 123Machineverhuur. Net zoals je de hoeveelheid drinken afstemt op de hoeveelheid bezoekers doe je dit ook met bijvoorbeeld de hoeveelheid toiletten, rijplaten en dranghekken. Een dergelijk verhuurbedrijf kan je hier het beste in adviseren. Zo weet jij zeker dat het evenement voorbereid en wel van start kan gaan en alles in goede banen zal verlopen. 

Voldoende toiletten huren 

Niet geheel onbelangrijk bij een groot evenement zijn het aantal toiletten. Iedereen die aanwezig is op het evenement moet met een gerust hart naar de wc kunnen. Bij evenementen die buiten plaatsvinden gaat het hierbij dan vaak om de welbekende dixies. Deze zijn er in diverse varianten. Denk aan de toiletcabines met doorspoelmogelijkheid, zonder doorspoelmogelijkheid, de kros-urinoir en de mindervalide toiletcabine. 

Rijplaten voor de aanrijdende auto’s 

Bij een groot evenement, vooral op een onverhard terrein, zijn rijplaten geen overbodige luxe. Zo kunnen alle auto’s en fietsers gemakkelijk het terrein op en af rijden. Dit voorkomt dat het gras kapot gereden wordt, maar ook wanneer het regent is dit erg handig, want dan hoeven de auto’s en fietsers niet door de modder te rijden. Zorg er dus voor dat jouw festival een groot succes wordt en alle bezoekers eenvoudig hun weg weten te vinden naar het terrein met de juiste rijplaten.

Dranghekken huren 

Zodra de bezoekers veilig en wel zijn aangekomen op het terrein, moeten zij vaak nog even in de rij staan bij de kaartcontrole voordat zij toegang krijgen tot de stages. Om ervoor te zorgen dat iedereen rustig in een rij kan wachten, zijn dranghekken die ideale oplossing. Deze zorgen voor een duidelijke markering van de rijen en daardoor kan niemand voordringen. Niet alleen zijn de hekken handig bij de rijen voor de toegangstickets, maar ook bij de stages zelf kunnen de dranghekken helpen bezoekers tegen te houden.

 

https://www.123machineverhuur.nl/