Doe het zelf tuinen
Image default
Eten en drinken

Deze drankenservice is hét contact voor al je drankbenodigdheden

Als jij iemand bent die ervan houdt om speciale dranken uit te proberen, die gasten graag van een uniek drankje voorziet of die een heerlijke maaltijd graag afsluit met een lekkere likeur, dan is Drankenservice André Knol de perfecte winkel voor jou. Er is een uitgebreide webwinkel en een winkelpand in Almelo, beide met een indrukwekkend assortiment gedistilleerde dranken, wijnen en likeuren. Ze hebben het grootste assortiment gedistilleerde dranken van de regio en daar profiteer jij van. Is er een likeur die je zoekt, een speciale whisky die je graag aan je collectie toevoegt of een speciaalbiertje dat je vanavond open wilt trekken? Dan vind je het vast bij deze drankenservice.

En als ze het niet hebben, dan regelen ze het

Het is onmogelijk om je voor te stellen dat een drankenservice met een assortiment van deze omvang een drankje niet heeft. Het feit dat ze 250 whisky’s op de plank hebben liggen in Almelo en 500 whisky’s online op voorraad hebben, geeft je een idee van de omvang van het assortiment. Mocht jouw specifieke drank daar niet tussen zitten, dan kun je dat bij deze drankenservice aangeven en ze bestellen het voor je. Dit is dus een winkel waarbij je terecht kunt voor al je drankbenodigdheden en waar je alles onder één dak kunt onderbrengen.

Andere aangeboden diensten

Naast het enorme assortiment en de mogelijkheid om elke fles te bestellen, biedt Drankenservice André Knol ook andere diensten aan. Het is bijvoorbeeld een ideale plek voor relatiegeschenken, want jij geeft aan wat je nodig hebt en zij pakken het schitterend voor je in. Dat is maatwerk en levert een heel bijzonder geschenk op. Behalve relatiegeschenken kun je bij deze drankenservice ook terecht voor een verhuurservice voor (werk)feestjes. Ze verhuren onder andere tapinstallaties, koffiezetapparatuur, glaswerk en bierbanken. Vanaf nu heb je aan één telefoonnummer genoeg.

Gerelateerde artikelen

Vlaaien bestellen in Amersfoort of elders

Bestel online de lekkerste vegan chocola

Bij deze leverancier van zuivelproducten in Hoeksche Waard ontdek je wat écht vers is