Doe het zelf tuinen
Image default
Tuinontwerp

Creatieve legpatronen met gebakken klinkers

Misschien had u er zelf nog nooit over nagedacht, maar bestrating van uw tuin straalt een bepaald karakter uit. Het zegt veel over de uitstraling van uw huis en tuin en vereist daarom wat meer zorg en aandacht. Bricks and Stones denkt om die reden graag met u mee over de mogelijkheden voor wat betreft sierbestrating.

Wist u bijvoorbeeld dat er een ruime keuze is aan sierbestrating? Zo kunt u alleen al kiezen uit een breed assortiment aan klinkers. gebakken klinkers bestaan er in verschillende soorten en maten, zoals bezande, onbezande en getrommelde klinkers. Het verschil tussen bezande en onbezande klinkers zit hem in het laagje zand op de klinker. Deze wordt bij onbezande klinkers voor het bakken eraf gespoeld met water, zodat de klinker er glad uit ziet. Bezande klinkers zijn om die reden wat ruwer. Getrommeld slaat op het proces nadat de klinker uit de oven komt. Getrommelde klinkers zien er minder strak uit en dus rustieker. Het leuke aan gebakken waaltjes is dat deze in veel verschillende legpatronen aangelegd kunnen worden. Zo kunt u kiezen voor een elleboogverband, maar is het ook mogelijk om de stenen in een creatief keperverband of halfsteenverband te leggen. Wanneer u helemaal uw creatieve kant naar boven wil laten komen, kunt u ook besluiten om verschillende soorten klinkers met elkaar af te wisselen.

Heeft dit uw interesse gewekt in sierbestrating en denkt u er over om uw tuin opnieuw te bestraten? Laat u dan adviseren door de experts van Bricks and Stones en laat u verrassen door het grote aantal mogelijkheden in sierbestrating. Wij zoeken samen met u naar de steen die bij u past en denken mee aan het ontwerp dat geschikt is voor uw tuin. Wij staan voor u klaar en delen uw passie voor sierbestrating.

https://www.bricksandstones.nl/