Doe het zelf tuinen
Image default
Bedrijven

Cortenstalen schalen voor in de tuin

Waar sommige mensen kiezen voor een mooie vijver, zullen anderen toch liever op zoek gaan naar een beter alternatief. Een alternatief dat minder onderhoud vereist en dat er net zo mooi of misschien wel origineler uitziet. Als je ook iemand bent die op zoek is naar zo’n origineel idee voor in de tuin, dan zijn de cortenstalen schalen misschien iets voor in jouw tuin. Deze stalen schalen zien er niet alleen heel modern uit, maar zijn ook onderhoudsvriendelijk en weerbestendig. Je kunt deze schalen bekijken en kopen bij Compleetgroen.nl. Compleetgroen is het bedrijf waar je terecht kunt als je op zoek bent naar leuke accessoires voor in de tuin. De schalen gemaakt van cortenstaal zijn misschien wel een van de meest originele accessoires voor in de tuin. Deze schalen zien er niet alleen prachtig uit, maar ze zijn ook weerbestendig. Daardoor zijn ze ook praktisch en zijn ze goed te plaatsen in elke tuininrichting.

Veelzijdige en praktische tuinschalen

Een van de belangrijkste eigenschappen van deze schalen is dat ze zijn gemaakt van sterke materialen. Zo zijn er verschillende materialen zoals koper en nikkel met elkaar gemengd om cortenstaal te maken. Hierdoor is er een materiaal ontwikkeld dat net zo sterk is als roestvrij staal. Cortenstaal is net iets stijlvoller. Het heeft een roestige bronzen kleur en daarom is het leuk om te combineren met de meest diverse kleuren bloemen. Je kunt de schalen gebruiken om er aarde in te scheppen om er vervolgens planten of bloemen in te plaatsen, maar ook kun je er water in gieten zodat je er bijvoorbeeld lelies in de waterschaal kunt laten drijven. Met dit soort schalen is het aankleden van de tuin een groot plezier en bespaar je jezelf heel wat moeite. De schalen behoeven namelijk geen verzorging en kunnen het hele jaar door in de tuin blijven staan.

Ook creeer je een fijne sfeer in de tuin met een cortenstaal vuurschaal. Zo kun je in de zomermaanden nog iets langer buiten zitten of rooster je lekker marshmallows boven het vuur met je kinderen.