Doe het zelf tuinen
Image default
Dienstverlening

Bij een verbouwing elektra aanleggen

Een nieuwe uitbouw, badkamer of keuken? Bij verbouwplannen horen vaak een goed elektriciteitsplan. Hierbij is het ook verstandig om te kijken naar de huidige elektriciteitsvoorziening. Vaak is bij oudere woningen wat onderhoud nodig op de elektriciteitsvoorziening die er ligt. Bij een verbouwing is het dan ook verstandig om eerst goed te plannen en daarna pas elektra aan te leggen. Ook is het belangrijkste punt als je met elektra werkt om de stroom overal in huis uit te zetten. Ook goed gereedschap is belangrijk. Denk daarbij aan schoon gereedschap en goed geïsoleerd gereedschap. Ook goede hulp kan belangrijk zijn, elektricien Louwmans staat 24/7 klaar voor u om u een handje te helpen met de verbouwing.

Leg elektra in één keer goed aan

Om te beginnen is een goed beeld over de huidige infrastructuur belangrijk. Waar staat meubilair nu en waar zitten alle stopcontacten? Kan dit nog steeds na de verbouwing of moet dit anders? Als je dit plan hebt gemaakt weet je waar je stopcontacten weg kunnen of waar er extra bij moeten.

 

Ook is een goed beeld over de huidige kwaliteit van het netwerk heel belangrijk, zeker in oudere woningen. Kijk hier of alle kabels nog intact zijn en of de stopcontacten goed zitten. Mocht dit niet zo zijn zou dit aangepast moeten worden, dit kan namelijk voor gevaarlijke situaties zorgen.

 

Ook een goed beeld hebben van je meterkast is belangrijk. Als je meer stopcontacten gaat aanleggen komen er natuurlijk meer apparaten bij. Als er teveel apparaten zijn aangesloten op één groep raakt deze overbelast. Hier kunnen ook weer gevaarlijke situaties uit ontstaan. 

Verbouwen op een veilige manier door elektricien Louwmans

Als je alles nu op een rijtje hebt dan kan je beginnen met verbouwen of elektra aanleggen. Waarschijnlijk kom je er al snel achter dat het moeizaam gaat zonder een gespecialiseerde elektricien ook vanwege alle stress die een verbouwing met zich mee brengt. Elektricien Louwmans kent goed genoeg alle stress die een verbouwing met zich meebrengt en kan u dus goed een handje helpen door het aanleggen van elektra. Twijfel niet en neem contact op met één van hun ervaren en gespecialiseerde elektriciens.

 

Gerelateerde artikelen

Uitleg over je meter/groepenkast

Dit zijn de werkzaamheden die Elektricien Dordrecht verricht

Welke rouwbloemen bij een uitvaart ?