Doe het zelf tuinen
Image default
Eten en drinken

Bij deze leverancier van zuivelproducten in Hoeksche Waard ontdek je wat écht vers is

Dat melk, yoghurt, vla, kwark en boter van koeienmelk komen, dat weet iedereen wel. Maar het is gemakkelijk om te vergeten wat onze relatie is met deze dieren als we onze melk uit de schappen van de supermarkt halen. Dat is een ontwikkeling die Melkveebedrijf Commijs uit Maasdam wil tegengaan. Als leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard verkopen ze producten van de melk die hun eigen koeien produceren. Deze mensen hebben hart voor de dieren en het vak en willen consumenten en bedrijven weer laten zien wat er allemaal moet gebeuren voordat de melk in de winkelwagen ligt. Daarom kun je bij dit bedrijf niet alleen de winkel bezoeken, maar ook de koeien, kalven en de melkrobots bekijken die eraan ten grondslag liggen.

Een groot aantal producten

Alleen de winkel is een bezoekje aan Melkveebedrijf Commijs in Maasdam al waard, want daar vind je alles wat met melk gemaakt kan worden, zoals yoghurt, vla, kwark, karnemelk en boter. Daar zijn dan ook weer allerlei varianten van te krijgen, met verschillende smaakjes en sterktes. Het aantal verschillende producten is groot en de producten worden op de boerderij – en vooral met ingrediënten van de boerderij – geproduceerd. Bij deze leverancier van zuivelproducten in Hoeksche Waard proef je dus weer echt de ouderwetse smaak van zuivel waar onze vorige generaties zo van konden genieten.

Een dag voor de hele familie

Als jij op zoek bent naar een leerzaam en smakelijk dagje uit, dan is deze leverancier van zuivelproducten in Hoeksche Waard zeker een goede keuze. Daar vind je en koop je niet alleen de eindproducten, maar mag je ook meekijken tijdens het hele proces. Je mag kalfjes knuffelen, de melkrobots in werking zien en de koeien bewonderen die de basis zijn van bijvoorbeeld jouw vla en yoghurt. Voor kinderen zijn er speeltoestellen en een hooiberg om in te rollen en te klauteren. Aan het einde van de dag geniet je bovendien van een heerlijk zelfgemaakt en natuurlijk ijsje in jouw favoriete smaak.