Doe het zelf tuinen
Image default
Aanbiedingen

Bij de eiergroothandel koop je heerlijke ‘blije eieren’ voor je winkel of horecagelegenheid

De lekkerste eieren zijn vers en worden geproduceerd door gelukkige kippen. Het verteringsstelsel van mensen en dieren verschilt op veel vlakken maar niet als het gaat om stressreacties. Wij nemen beter voedingsstoffen op als we ontspannen zijn en gevarieerd eten. Dat geldt ook voor kippen. Daarom zorgen ze er bij eiergroothandel Eibaar voor dat al hun eieren geproduceerd worden door blije kippen, die goede voeding krijgen en in een aangename ruimte met vrije uitloop leven.

Flexibele samenwerking om verse producten te kunnen garanderen

Kippen kunnen nog zulke ‘blije eieren’ produceren, maar als deze niet snel genoeg op het bord van jouw klanten liggen gaat alsnog een gedeelte van de smaak verloren. Daarom worden de eieren door deze eiergroothandel zeer vers geleverd. Zij hanteren een korte keten van levering waardoor de eieren die je gebruikt in jouw horecagelegenheid of verkoopt in je winkel supervers zijn en heerlijk smaken. Je klanten zullen snel merken dat de kwaliteit van deze eieren ongeëvenaard is.

Verpakking naar smaak

De eieren van Eibaar zijn standaard verpakt in een aantrekkelijke en herkenbare verpakking die de eieren beschermt en vers houdt. Daarnaast bevat het een duidelijk verhaal over de kwaliteit van het leven van de kippen die deze eieren produceren. Je kunt kiezen uit verschillende soorten doosjes en rekken die bedoeld zijn voor verschillende situaties. Als je een speciale verpakkingswens hebt dan wordt er gekeken hoe dit voor je gemaakt kan worden.

De laagdrempelige werkwijze maakt het bedrijf toegankelijk

Deze eiergroothandel zorg niet alleen goed voor hun kippen. Ook de klanten worden behandeld als goede vrienden. Je kunt altijd een afspraak maken om bij hen langs te gaan als je nieuwsgierig bent of een speciaal verzoek hebt. Samen wordt er gezocht naar een oplossing. Daarnaast worden in de zomer speciale excursies georganiseerd waar je de gang van zaken op de boerderij kunt leren kennen. De dagelijkse bezigheden kun je altijd volgen via video’s op de website.

https://eibaar.nl/