Doe het zelf tuinen
Image default
Aanbiedingen

12 redenen waarom je je puppy Orijen voer moet geven

Wanneer u een puppy adopteert, wilt u hem de best mogelijke kansen geven op een lang, gelukkig en gezond leven. Er zijn zoveel merken hondenvoer op de markt dat het verwarrend kan zijn om te weten welk merk het beste is voor uw dierbare hond. Met zo veel merken en variëteiten kan het kiezen van het juiste voer behoorlijk lastig zijn. Er zijn echter een aantal merken die zich onderscheiden van de rest. Eén zo’n merk is Orijen – een onafhankelijk bedrijf in dierenvoeding, gevestigd in Canada, zonder externe investeerders of belanghebbenden. Het bedrijf produceert en verkoopt hoogwaardige diervoeding die is afgestemd op de specifieke behoeften van individuele rassen in verschillende levensfasen, zonder kunstmatige conserveringsmiddelen of toevoegingen. Om u te helpen begrijpen waarom het zo goed is om uw puppy Orijen voer te geven, hebben we deze blogpost samengesteld met 12 goede redenen waarom u uw puppy dit merk voer zou moeten geven.

 

Je puppy is het waard

Uw puppy is een lid van uw gezin, en de juiste voeding voor hem kiezen is uiterst belangrijk. Als zijn voeding niet evenwichtig is, zal hij niet goed groeien of zich ontwikkelen. Het kan ook gevolgen hebben op lange termijn, zoals een slechte immuniteit, stijve gewrichten, een gevoelige spijsvertering en een aangetast immuunsysteem, waardoor hij een korter leven leidt dan hij anders zou kunnen. Als u ervoor kiest uw puppy Orijen te voeren, geeft u hem de beste kans op een lang en gezond leven. De ingrediënten in dit voer zijn allemaal vers gekookt, van menselijke kwaliteit, en zijn zeer voedzaam. Ze zijn gemaakt van de gezondste en meest natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige conserveringsmiddelen of toevoegingen. Dit betekent dat u uw puppy zijn hele leven lang dit voer kunt geven zonder dat het hem schade toebrengt.

 

Orijen wordt gemaakt van vers gekookte ingrediënten van menselijke kwaliteit.

Vers gekookte ingrediënten zijn de hoeksteen van Orijen’s recept, en ze gaan door een streng kookproces. Het recept bestaat uit uitgebeende vis, gevogelte van vrije uitloop, varkensvlees van de weide, in het wild gevangen vis, en eieren van kippen van de weide. Alle ingrediënten zijn van menselijke kwaliteit, en geen van hen is ooit ingevroren. Het is aangetoond dat vers gekookt voedsel de algehele gezondheid van honden bevordert door het risico op het ontwikkelen van allergieën met meer dan 60% te verlagen en de spijsvertering met wel 70% te verbeteren. Het betekent ook dat het voer van uw puppy veel voedzamer is en makkelijker te verteren. Wanneer ingrediënten bij een hoge temperatuur worden gekookt, wordt het voedingsgehalte sterk verhoogd.

 

Het is geformuleerd voor alle levensfasen van de groei van honden.

Puppy’s groeien voortdurend, en ze hebben in elk stadium van hun ontwikkeling een andere hoeveelheid voedingsstoffen nodig. Als u uw puppy hetzelfde voer geeft als uw volwassen hond, is het niet zo voedzaam en bevat het niet de juiste hoeveelheid calorieën voor de hoeveelheid energie die uw puppy verbruikt. Dit betekent dat hij niet goed zal groeien, en hij zou kunnen eindigen als een kleinere volwassen hond dan normaal. De receptuur van Orijen is ontworpen om de juiste voedingsstoffen te leveren voor elke groeifase. Dit betekent dat als u het aan uw puppy voert vanaf het moment dat hij 8 weken oud is, hij goed zal groeien en zich goed zal ontwikkelen.

 

Het bevat hoge hoeveelheden eiwitten en aminozuren, evenals omega 3’s en 6’s.

Eiwit is een van de belangrijkste voedingsstoffen die uw puppy nodig heeft om goed te groeien en zich te ontwikkelen. Een goede kwaliteit puppyvoer moet ten minste 32% eiwit bevatten, maar Orijen’s Puppyvoer bevat 42% eiwit. In alle stadia van de groei hebben puppy’s meer aminozuren nodig dan volwassen honden. Het lichaam van een puppy groeit en ontwikkelt zich razendsnel, dus hebben ze zo veel mogelijk voedingsstoffen nodig. Aminozuren zijn een van de bouwstenen van eiwitten, en ze spelen een sleutelrol in het helpen van uw puppy om te groeien. Orijen’s puppyvoer is ook verrijkt met omega 3- en omega 6-vetzuren. Deze vetzuren zijn verantwoordelijk voor een groot aantal functies, waaronder de gezondheid van de huid en vacht van uw puppy, zijn cognitieve ontwikkeling en de goede werking van zijn gewrichten en botten.

 

Het bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen of toevoegingen.

Als een voeding kunstmatige conserveringsmiddelen bevat, betekent dit dat het al maanden op een plank staat en al begint af te breken. Dit kan schadelijk zijn voor uw puppy en is zeker niet goed voor zijn gezondheid. De receptuur van Orijen bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen of toevoegingen, zodat u weet dat het voer vers is en boordevol voedingsstoffen zit die goed zijn voor uw puppy. Het betekent ook dat het voer minder snel allergieën veroorzaakt, en het is makkelijker te verteren. Dit is goed nieuws voor zowel u als uw puppy!

 

Meer redenen waarom u uw puppy Orijen voer zou moeten geven: Samenvatting

Er zijn vele redenen waarom u uw puppy Orijen voer zou moeten geven, maar de belangrijkste zijn dat het gemaakt is van vers gekookte, voor de mens geschikte ingrediënten die uiterst voedzaam zijn, het is samengesteld voor alle stadia van de groei van uw puppy, het bevat hoge hoeveelheden eiwitten, aminozuren en omega 3’s en 6’s, en het bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen of additieven. Wanneer u uw puppy Orijen voert, geeft u hem de beste kans op een lang en gezond leven. Dit betekent dat u kiest voor het beste hondenvoer op de markt en dat u uw puppy de beste kans geeft op een lang en gezond leven.

https://www.petfooddiscount.nl/content/ecostyle-hondenvoer