Doe het zelf tuinen
Image default
Bloemen

Zelf kweken met professionele zaden

Advies nodig op het gebied van autoflower buiten kweek? Alle tips die je nodig hebt, vind je op Weedseedsexpress.com. De belangrijkste zetten we nu alvast voor je op een rij.

 

Kies een plek in je tuin of op het balkon waar de planten vrijuit kunnen groeien en waar ze genoeg zonlicht krijgen.

Maak een keuze uit het autoflower zaden-aanbod van Weed Seeds Express (online worden ze uitgebreid beschreven).

Bepaal of je de zaadjes in de grond of in een pot plant. Een pot is verplaatsbaar, maar geeft minder ruimte aan de wortels. In de grond hebben de wortels alle ruimte, maar krijgen regen en wind vrij spel.

Koop een medium om aan de grond toe te voegen, denk hierbij aan bloedmeel, compost, koeien- en kippenmest, permite of vleermuis guano.

Ontkiem de zaadjes binnenshuis. Zodra de plantjes goed beginnen te groeien en sterk genoeg zijn -meestal na een week of twee / drie- verplaats je ze naar buiten. Houd de planten in de gaten: groeien ze goed, krijgen ze genoeg zon, hebben ze genoeg voedingsstoffen, zijn ze schimmel- en insectenvrij? Gemiddeld genomen kun je na zeven tot tien weken oogsten.

 

Een zaad dat we beginnende kwekers aanraden, is amnesia haze autoflower. Deze plant heeft een THC-waarde van 18% en een CBD-gehalte van 2%. Andere eigenschappen van betekenis zijn:

  • 20% Indica, 60% Sativa, 20% ruderalis;
  • Amnesia Haze x Ruderalis;
  • opbrengst binnen maximaal 300 tot 350 gram per vierkante meter;
  • opbrengst buiten maximaal 375 tot 450 gram per vierkante meter;
  • hoogte binnen 75 tot 100 cm;
  • hoogte buiten 100 tot 150 cm;
  • bloeitijd 77 tot 84 dagen;
  • hoge schimmelbestendigheid.

De Citrusachtige smaak is verfrissend. Het effect van het roken van Amnesia haze wordt omschreven als energiek en geestverheffend.

Wil je nog meer weten over Amnesia haze of een andere soort? Heb je een specifieke vraag over autoflower kweek? Het supportteam van Weedseedsexpress.com zit voor je klaar.

 

https://weedseedsexpress.com/nl