Doe het zelf tuinen

Tuinieren kun je zelf, lees er alles over op ons blog

You are here: Home - Winkels


Category Archives: Winkels

Moeilijkheden bij de personeelsgegevensverwerking

Het uitbesteden van de salarisadministratie is een wijze keuze als jij je als startend ondernemer volledig wil focussen op het ondernemen. De vraag is wel: waarom is het verwerken van salarisgegevens en personeelsgegevens zo moeilijk en wat komt er allemaal bij kijken?

De personeelsadministratie gaat vooraf aan de salarisverwerking, omdat de salarisadministratie gebaseerd is op de verwerking van de personeelsgegevens. Dit komt vooral neer op verlofaanvragen, speciale behandelingen voor bepaalde medewerkers en ziekteverlof. Een kleine fout in deze gegevensverwerking kan grotere gevolgen met zich mee brengen, want zoals net genoemd werd: de salarisadministratie is gebaseerd op de personeelsadministratie. Wees er dus altijd zeker van dat de personeelsgegevens correct verwerkt zijn om problemen in het grotere geheel voor te zijn.

Wanneer alles op orde is voor wat betreft personeelszaken, kan er aan de slag gegaan worden met de loonverwerking. De personeelsgegevens worden overgenomen om op basis daarvan het juiste salaris uit te betalen. Ook dit is niet een, twee, drie gebeurd en kan complexe vraagstukken oproepen. Om de salarisadministratie te optimaliseren en deze complexe vraagstukken te beantwoorden, heeft CBBS vele werknemers die opgeleid zijn tot HR adviseur. Zij kunnen u daarom ook een heel eind op weg helpen bij het uitvoeren van controles met betrekking tot input, output en loonstroken. Bovendien weten zij precies hoe de personeelsgegevens correct verwerkt kunnen worden en de salarisadministratie geoptimaliseerd kan worden.

Ziet u ook in wat CBBS allemaal voor u kan bieden? Ondervindt u problemen bij het verwerken van personeelsgegevens een lonen, waarbij u niet kan achterhalen waar het probleem zich bevindt? CBBS kent veelvoorkomende vraagstukken bij salarisverwerkingen, maar weet ook raad bij sporadische fouten in de gegevensadministratie. Voor al uw vragen kunt u dus terecht bij CBBS, want wij helpen u graag verder om de salarisadministratie te verbeteren en perfectioneren.

https://www.cbbs.nl/

Achteruitrijcamera

Een achteruitrijcamera is hartstikke handig om te hebben in uw auto. Tijdens het parkeren bijvoorbeeld. Dan heeft u zicht wat er achter uw auto bevindt. Helpt bij het voorkomen van aanrijding tegen een paal of wellicht zelfs een persoon. Het is dus van belang voor zowel uw als andermans veiligheid. Er zijn verschillende soorten achteruitrijcamera’s. De beste achteruitrijcamera is persoonlijk. Belangrijke punten zijn bijvoorbeeld de kijkhoek van de cameralens, stof-en waterdichtheid, nachtzicht van een camera, of het een microfoon heeft, de beeldspiegeling, maar ook de camera verwarming.

Bepaalde camera’s hebben een breder beeld waarna u op wat grotere afstanden ook goed zicht heeft. Zulke camera’s hebben een grote kijkhoek. Daarentegen zijn er ook camera’s met een kleine kijkhoek. Die zijn gepaster voor kleinere afstanden. Zicht hebben binnen kleine afstanden kan noodzakelijk zijn.

De camera’s worden aan de buitenzijde van de auto geplaats. De stof- en waterdichtheid is daarom een belangrijk punt. Alle camera’s zijn voorzien van een IP-waarde waarmee de dichtheid wordt aangegeven. Deze bestaat uit 2 cijfers de eerste staat voor de stof dichtheid, doordat alle camera’s stofdicht zijn staat hier altijd een 6. Het tweede cijfer is belangrijker om op te letten dit loopt van 0 t/m 9 waarbij de 9 voor de beste waterdichtheid staat.

Dat u overdag goed beeld heeft is van belang, maar ook s ’nachts juist zicht hebben is even cruciaal. Daarom zijn de meeste camera’s voorzien van infrarood LED, een elektrisch component. Als u ’s nachts gaat rijden, en uw auto zelf beperkt licht heeft, is zo’n camera zeker een aanrader.

De meeste camera’s hebben standaard een gespiegeld camera. Dit is het beeld wat u normaal gesproken ook in de spiegel ziet. Uiteraard heeft u alsnog de keuze om e bepalen of u het beeld gespiegeld wilt hebben of toch normaal. Voor de normale toepassingen hebben we ook systemen voor.

Als u tot een monitor beschikt in uw auto, dan kunt u gebruik maken van een camera met een microfoon. Daarbij zijn de geluiden rondom de auto te horen via de monitoren.

In koude toestanden kan condensvorming plaatsvinden. Daarvoor hebben we camera’s die zijn voorzien van cameraverwarming. Zodat u te allen tijde goed zicht hebt.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Wat is power BI?

Microsoft Power BI is een verzameling van softwareservices en apps. Deze apps werken samen om niet gerelateerde gegevens om te zetten in een mooi, gevisualiseerd en duidelijk inzicht. Hierbij maakt het niks uit waar de gegevens vandaag komen, zo kunnen ze geëxporteerd zijn uit Excel, of is het een verzameling van cloudgebaseerde data warehouses.

Voordelen van Power BI

Het voordeel van power BI is dat het snel en eenvoudig is. Het is erg gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat iedereen gemakkelijk moeilijke data kan centraliseren. Het is een sterk en robuust systeem met talloze mogelijkheden voor modellen en live-time analyses. Power bi heeft hierdoor meerdere functies, het kan fungeren als analysemodel voor kleine of grote groepen, maar het kan ook zo fungeren voor afdelingen of complete bedrijven.

Ingebouwde cloudservice

Dit komt omdat het via de ingebouwde cloudservice van Power Bi extra makkelijk is om data te delen. Er is een feed waar je je gevonden inzichten kunt delen met de rest die aangesloten is op jouw cloud based groep. Vervolgens kan er ingesteld worden wie dit mag aanpassen, wie dit mag lezen en voor wie het beschikbaar wordt gesteld. Hierdoor kan je gemakkelijk mensen up-to-date houden en samen in bestanden werken zonder constant langs te hoeven gaan of iemand via skype te bellen.

Power BI is een oplossing waar veel bedrijven een lange tijd op gewacht hebben. Het is de functionaliteit van google-drive vergemakkelijkt voor bedrijfsvorm. Het programma heeft velen functies wat ervoor zorgt dat er velen mogelijkheden zijn. Het enige nadeel is dat het vrij complex kan zijn, zeker als je er net mee begint. Hierdoor worden er veel trainingen aangeboden om certificaten te behalen voor Power BI. Een van die aanbieders is TailoriT.