Doe het zelf tuinen
Image default
Winkelen

Waar kun je gemakkelijk weed online kopen?

Weed is voor ons Nederlands toch wel echt een product wat ons land kenmerkt. We zitten niet de hele dag aan de weed of aan de hasj, zoals veel buitenlanders denken. Maar een lekker jointje op z’n tijd, of een lekkere plak space cake is natuurlijk nooit verkeerd.
Het kan zijn dat u zich niet zo comfortabel voelt om iedere keer naar de coffeeshop te gaan, of wellicht woont u iets verder weg. In dit geval kunt u ook prima uw weed online kopen! Tegenwoordig zitten we vaak de hele dag op het internet, we kunnen niet meer zonder. En tegenwoordig nemen zelfs coffeeshops online bestellingen op.

Het internet, makkelijker, zowel in goede als slechte zin.

U kunt hedendaags ongelooflijk veel online bestellen. Dit kan variëren van eten en andere boodschappen tot en met computers en nog veel meer. En nu kunt u dus ook steeds makkelijker online weed bestellen. Wanneer u simpelweg op Google de term intypt dan krijgt u al talloze mogelijkheden waar u met een paar clicks door het proces heen komt, en een aantal werkdagen later hebt u de weed binnen en u kunt lekker genieten. De weed kan worden afgeleverd op een afhaalpunt, maar het kan ook prima thuis worden bezorgd.
Echter, aan weed zitten ook veel wettelijke restricties. Aan het aantal gram dat per dag besteld mag worden zit wel gewoon een maximum.
Online weed verkopen en kopen is legaal, veel webshops verkopen echter ook gewoon veel lijst-1 producten. Dat is via het internet heel lastig te controleren. Hetzelfde geld voor de leeftijd van mensen die online weed kopen. Men kan als minderjarige makkelijker aan weed komen, in een coffeeshop is dit uiterst lastig, maar online is het zo gepiept. Het is om deze reden dat het ministerie van justitie geen grote fan is van de shops, maar desondanks zijn er nog niet echt maatregelen genomen tegen online weed verkooppunten.

Waar kan ik online weed kopen?

Dit is natuurlijk afhankelijk van waar u woont. Niet iedere shop zal door het hele land leveren, en dus moet u even kijken welke shop er het best geschikt is voor u. Iedere shop heeft natuurlijk ook een ander aanbod, en dat speelt in de keuze voor een bepaalde shop ook zeker weten mee.
Wel kan er op WietIndex informatie worden gevonden over coffeeshops in bepaalde grote steden, en u kunt zoeken op eigen woonplaats, om zo de meest nabijgelegen shop te vinden. Een shop van goede kwaliteit die de klanttevredenheid waarborgt, daar is altijd veel informatie over te vinden.
Wat voor u dus vooral fijn is wanneer u weed online koopt, is dat u niet telkens naar de coffeeshop hoeft te rijden. Een bezoek is niet meer noodzakelijk. Verkooppunten werken in principe hetzelfde. U koopt een waardebon, deze wordt door de bezorgdienst van de webshop verzilverd bij een aangesloten coffeeshop. Vervolgens gaat de bestelling in een anonieme verpakking op de post, en deze wordt afgeleverd door de dienst van de desbetreffende shop.
Betalen is ook heel makkelijk, dit kan middels creditcard, iDeal, maar ook eenvoudig via bitcoin.

https://wietindex.nl/