Doe het zelf tuinen
Image default
Tuin en buitenleven

Voordelen van een jacuzzi

Een zwembad in de tuin klinkt heel aantrekkelijk. Helaas heeft Nederland regelmatig te maken met regen en koude wind. Het aantal dagen dat we dus inderdaad alleen in de tuin aan het zonnebaden zijn, zijn erg gering. En wil je het zwembad verwarmen, zul je dit direct terugzien in je maandelijkse energiekosten.

Daarentegen biedt een bubbelbad de ideale oplossing. Het bad zal op de zomerse dagen verfrissing bieden en tijdens de koude dagen als heerlijke verwarming dienen. Het bad kan zelfs stijgen tot een temperatuur van 40°! Benieuwd naar nog meer voordelen van een jacuzzi / bubbelbad? Lees snel verder!

Kies voor betaalbare luxe

Een ingebouwd zwembad is vaak erg prijzig. Hierdoor is het begrijpelijk dat veel huishoudens afhaken. Een bubbelbad is echter veel aangenamer in prijs. Zo is een opblaasbaar bubbelbad al voor €400,- verkrijgbaar. Daarbij is de opblaasbare jacuzzi ook nog verplaatsbaar, indien dat gewenst is. 

Ook toepasbaar op een klein oppervlak

Uiteraard is niet iedereen voorzien van een mega grote tuin. Toch is het bubbelbad ook te plaatsen op een klein balkon of in de hoek van een tuin. Het bad is immers in verschillende maten te verkrijgen, waardoor jij precies de gewenste maat kunt aanschaffen.

Stress is verleden tijd 

Na een lange werkdag is het prettig om even volledig tot rust te komen. De ruziënde collega’s en de boze mail van een klant hebben immers veel stress veroorzaakt door de werkdag heen. Een heerlijke, warme jacuzzi kan het ideale hulpmiddel zijn om de rust te vinden. Daarbij hoef je ook de deur niet uit. Kijk een film of lees een boek, terwijl je heerlijk dobbert in een warm bad.

Gezelligheid

De charmes van een bubbelbad in een tuin is niet allerdaagse kost. Met een bubbelbad in je tuin maak je zeker indruk. Op deze manier dient de bubbelbad ook als trekpleister voor gezellige uren tot laat in de nacht in de tuin!

 

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/