Doe het zelf tuinen
Image default
Tuin verlichting

Pyroservice

Oud en Nieuw is een traditie in Nederland. Ondanks dat er een aantal tegenstanders zijn die vuurwerk willen verbieden is een oud en nieuw zonder vuurwerk niet bespreekbaar voor de overgrote meerderheid in nederland. Vuurwerk is een traditie en tradities moet je in stand houden. In Duitsland bevinden zich vele vuurwerk winkels die vaak een stuk goedkoper zijn als de Nederlandse winkels. Zo ook Pyroservice.eu! Deze winkel is gespecialiseerd in de toebehoren en accesoires van Vuurwerk. Als je een echte liefhebber of verzamelaar bent moet je hier zeker eens een kijkje gaan nemen.

Voor de echte verzamelaar kan je hier een mortierbuis kopen, dit staat erg leuk in een verzamel collectie. Ook is er viscolont verkrijgbaar aan personen boven de 18 jaar.

 

Straelen in Duitsland

De winkel is gevestigd in Straelen in Duitsland, net over de grens bij Venlo. Met de auto gemakkelijk te bereiken, vanaf Utrecht is het ongeveer 130km rijden. Je kan deze trip het beste combineren met goedkope boodschappen te doen en goedkoop te tanken. Zo is bijvoorbeeld de sterke drank een stuk goedkoper in Duitsland en kan je hiermee een hoop geld besparen. Zo kan je dus een leuke dag weg maken van je bezoekje aan deze winkel in pyrotechnische accesoires. Straelen zelf is een redelijk klein dorpje met een gezellig centrum, je vind hier onder andere de marktkauf en de aldi.

 

verlichte paden met led strips

Een andere manier waarop je led strips kunt verwerken in je tuin is door er bijvoorbeeld een aantal aan te brengen aan de randen van je wandelpaden. Zo kun je mensen via een prachtige verlichte weg naar je tuin- of voordeur begeleiden. Led strips vragen weinig stroom, dus duur hoeft het niet te worden. Daarnaast zijn ze water- en stofresistent waardoor er weinig kans is dat je ze geregeld moet vervangen. Het is dus niet alleen een erg mooie investering, het is ook nog eens een hele slimme investering.

 

https://www.pyroservice.eu/