Doe het zelf tuinen

Tuinieren kun je zelf, lees er alles over op ons blog

You are here: Home - Vakantie


Category Archives: Vakantie

Unieke singlereizen waarbij je geniet van goed gezelschap

Single zijn is voor veel mensen geen probleem, je ervaart veel vrijheid en kunt doen waar je zin in hebt. Dit kan een ander verhaal zijn wanneer je graag op vakantie wilt. Wanneer je het als single minder leuk vindt om alleen op vakantie te gaan, dan kun je altijd kiezen voor groepsreizen. One2gethertravel is een reisorganisatie waar je terecht kunt voor verschillende unieke singlereizen. Of je nu graag naar de zon trekt of op wintersport gaat, alles is bij hen mogelijk dankzij het ruime aanbod aan reizen naar mooie bestemmingen. Wil je graag meer weten over singlereizen en de voordelen hiervan? Lees dan snel verder en ontdek of dit iets voor jou is!

Onbezorgd op stap met andere singles

Alleen op vakantie is niet altijd even leuk en veel mensen vinden er niets aan. Dankzij singlereizen hoef je nooit alleen op vakantie en geniet je samen met andere singles van een heerlijke vakantie naar keuze. Je gaat samen met een groep singles op pad die dezelfde in levensfase zitten. Zo is het eerste contact snel gelegd. Tijdens iedere reis worden er verschillende activiteiten en excursies ingepland waaraan je kunt deelnemen, echter kun je er ook voor kiezen om alleen op pad te gaan. Als single geef je helemaal jouw eigen invullen aan de groepsreizen en geniet je onbezorgd van een volledig verzorgde reis naar een bestemming naar keuze.

Ga samen met andere singles heerlijk op reis

Bij de singlereizen van One2gethertravel hoeft helemaal niets, maar mag alles. Je kunt ieder moment van de dag genieten van de gezelligheid van de groep, maar hebt ook de mogelijkheid om een moment voor jezelf te pakken. Hierdoor is het de perfecte combinatie van samenzijn in een ongedwongen sfeer. Zo bepaal je bijvoorbeeld helemaal zelf of je een kamer voor jezelf wilt of er een wilt delen met een andere single van hetzelfde geslacht. Op de website van deze specialist kun je als single de verschillende groepsreizen bekijken en jouw favoriet eenvoudig en snel boeken.

Reizen door de Alpen met je motor

Als je opzoek bent naar een motorvakantie in de Alpen van Oostenrijk, ben je hier op het juiste adres. Motorrijden door Oostenrijk is enorm populair. Tijdens deze motorvakantie door de Alpen zal je genieten van de geweldige natuur om je heen. Bovendien staat het land bekend om lekker eten en luxehotels, waar je hier ook volop van zult genieten. Verder is Oostenrijk bekend als motorreisland doordat het reizen hier erg gemakkelijk is door de goed onderhouden wegen. Wij bieden uw vakantie aan met een reisduur uiteenlopend van 2 tot 16 dagen.

Waarom motorrijden in Oostenrijk?

Tijdens deze motorvakantie Alpen zal je voornamelijk door Oostenrijk reizen. Deze reis zal je herinneren als adembenemend door de glooiende landschapen, spectaculaire bergpassen en de mooie uitzichten. De wereldberoemde en hoogste bergpas van Oostenrijk Grossglockner, die je zal bezoeken tijdens de motorvakantie Alpen, brengt je op 2500 meter hoogte waar je een panoramisch vergezicht kan beleven. Bovendien zal deze motorreis je kennis laten maken met andere aspecten van Oostenrijk, zoals de hoofdstad Wenen. Tijdens de reis geniet je natuurlijk van heerlijk eten en rust je goed uit in de door ons uitgezochte hotels.

Verschillende motorreizen

Oostenrijk is dus de optimale bestemming voor jouw motorreis door de spectaculaire natuur, het heerlijke eten en de prachtige bergwegen van de Alpen. Wij bieden zeer veel verschillende motorvakantie Alpen aan. Alle reizen beginnen in Oostenrijk zelf en de reizen beschikken over andere ervaringen qua omgevingen. Zo bevatten bepaalde motorvakantie Alpen alleen een tour door de Oostenrijke Alpen, maar kan je samen met ons ook genieten van de Alpen door alle landen. Aldus kan je bij ons alle mogelijkheden ontdekken van de indrukwekkende Alpen. Zelfs aangepaste reizen in zekere mate mogelijk.