Doe het zelf tuinen
Image default
Tuin en buitenleven

Topkwaliteit Jacuzzi bij Sunspa Benelux

Al decennia lang is Sunspa Benelux de Jacuzzi specialist in d Benelux. Sunspa Benelux onderscheidt zich door topkwaliteit bubbelbaden tegen de laagste prijzen. Elk onderdeel van een Sunspa Jacuzzi is met grote zorg ontwikkeld, uitgewerkt en getest. Hierdoor kan Sunspa Benelux u de beste kwaliteit garanderen en voldoen alle Jacuzzi modellen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

De kuip van alle Jacuzzi modellen van Sunspa Benelux zijn van het merk Aristech Acrylics, ’s werelds meest toonaangevende bedrijf op het gebied van acrylaat kuipen. Het materiaal van de acryl kuipen bestaat uit verschillende lagen van geweven glasfiber in combinatie met compacte urethaan isolatie. Deze combinatie resulteert in een geweldig sterke structuur die bestand is tegen krassen, water en allerlei weersinvloeden. Dit maakt de kuip haast onverwoestbaar. Dankzij het gladde oppervlak van de kuip is deze ook hee eenvoudig schoon te maken.

Het besturingssysteem van de bubbelbad modellen zijn van het gerenommeerde topmerk Balboa ®. Balboa ® is dé wereldspeler op het gebied van Jacuzzi onderdelen zoals besturingssystemen, controlesystemen, jets en accessoires. De producten van Balboa ® kenmerken zich door de hoge kwaliteit, vooruitstrevende technologie en moderne designs. Het besturingssysteem is zeer eenvoudig te bedienen en misschien nog wel belangrijker, het heeft de minste storingen in vergelijking met andere systemen. Zo bent u verzekerd van een optimaal functionerend besturingssysteem.

Het besturingssysteem is zoals gezegd eenvoudig te bedienen en geheel programmeerbaar. De besturing is ontworpen vanuit het oogpunt van de gebruiker. Het grote display biedt u voorgeprogrammeerde fabrieksinstellingen, zoals een standaard programma, een economisch programma, een slaapstand en verschillende massage keuzes. Deze programma’s zijn zo ingesteld dat u een optimaal rendement heeft tegen een zeer laag energieverbruik. Het water wordt automatisch op de door u gekozen temperatuur gehouden. 

Het frame van alle buitenspa modellen is gemaakt van een sterk en solide frame van speciaal geimpregneerd hout. De ombouw is bevestigd op een frame dat onder hoge druk is gemaakt en de onderkant van elk bad is afgedicht met vochtbeschermend materiaal, wat ervoor zorgt dat de frames bestand zijn tegen alle denkbare weersinvloeden.

Ten slotte zijn alle Jacuzzi’s geïsoleerd met een dikke laag isolatiemateriaal. Dit zorgt voor een optimale isolatie en minimaal warmte verlies. Tevens is er aan de binnenkant van de kunstof buitenpanelen isolatiefolie geplaatst, wat voor dubbele isolatie zorgt. Verder heeft elke Jacuzzi een dubbele bodem, wat de gebruikskosten minimaliseert.

https://www.sunspabenelux.nl