Doe het zelf tuinen

Tuinieren kun je zelf, lees er alles over op ons blog

You are here: Home - Terras


Category Archives: Terras

Hoe steek ik de houtkachel aan

Een buitenhaard van duurzaam materiaal

Een belangrijke vereiste aan een buitenhaard is dat het bestand moet zijn tegen de verschillende weersinvloeden. Kaggels.nl kiest voor haar buitenhaarden voor cortenstaal. Cortenstaal bestaat uit een legering van ijzer, nikkel, chroom, fosfor, silicium en koper. De kachels gaan door een oxidatieproces, waardoor mede door het toegevoegde koper de haard de typische roestbruine kleur krijgt. Dit is niet alleen esthetische heel fraai om te zien, het materiaal wordt zo ook weerbestendig en is beschermd tegen roestvorming. De buitenhaard is robuust om te zien en wordt de blikvanger van je tuin. Houd je niet van de kleur van cortenstaal? Je kunt ook kiezen voor een haard van staal met een zwarte coating. Dit geeft de buitenhaard een strakke en stijlvolle uitstraling. 

De onderdelen van de buitenhaard

De buitenhaarden van Kaggels.nl bestaan standaard uit drie onderdelen. De onderzijde dient als houtopslag, zodat je altijd brandstof voor je haard in de buurt hebt. Dan volgt de eigenlijke haard. Hier brandt je je houtblokken voor een warm en gezellig vuurtje. Maar dit gedeelte kan ook gebruikt worden als barbecue door hier het bijgeleverde barbecue rooster in te plaatsen. Hier barbecue je moeiteloos een lekker stukje vlees. Het bovenste gedeelte dat voorzien is van een klep is een pizzaoven. Hier wordt een pizzasteen bijgeleverd, zodat je voor je visite heerlijke pizza’s kunt bakken. Dit zal zeker in de smaak vallen, want lang niet iedereen heeft een pizzaoven in de tuin staan. De haard is afgewerkt met een afvoerpijp, zodat jij en je buren geen rookoverlast zullen ervaren. Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een type haard zonder pizzaoven. 

De HIT is ook een hit

Een populaire haard van Kaggels.nl luistert naar de naam HIT en valt op door haar ontwerp. De haard is speciaal gemaakt om te barbecueën en te koken. Het bestaat uit een vierkante schuine bak met poten, waarin het vuur gestookt kan worden. De bak heeft brede randen waarop je kunt koken. Hier leg je je vlees, vis en groeten op en het vuur zal de onderzijde verhitten. De HIT zal absoluut een succes zijn op een tuinfeestje.

Serrebouw

Iedere Nederlander kan nu een serre laten bouwen en ervan genieten zoals honderdduizenden andere Nederlanders. Steeds meer Nederlanders kiezen voor serrebouw omdat het betaalbaar is geworden. Zo een tien jaar geleden was het nog heel duur en voor de meeste Nederlanders niet betaalbaar.

Serrebouw betaalbaar

Nu is serrebouw gewoon betaalbaar en je hoeft zeker niet een rijke Nederlander te zijn in een villa om een serre te laten bouwen. Als je in een appartement woont, is een serrebouw niet mogelijk natuurlijk maar als je in een eengezinswoning woont wel. Je moet alleen de ruimte ervoor hebben en op de begane vloer wonen. De prijs is heel betaalbaar en voor serrebouw hoef je daar geen zorgen om te maken.

Voor elke huis serrebouw op maat

Het maakt niet uit hoe groot of klein het huis is. Voor elke huis is een serrebouw mogelijk omdat het op maat word gemaakt. Als je een offerte aanvraagt zal een consultant langskomen en samen kijken wat er mogelijk is. Aan de hand daarvan wordt er een tekening gemaakt en bij akkoord gaan ze daarmee aan de slag. Zo word er een geheel unieke en op maat gemaakte serre geplaatst waar je nog jaren van kunt genieten. Bovendien word het huis meer waard door de serrebouw.

optimabv.nl

serbo.nl

bouwbedrijfheemskerk.nl