Doe het zelf tuinen
Image default
Terras

Serrebouw

Iedere Nederlander kan nu een serre laten bouwen en ervan genieten zoals honderdduizenden andere Nederlanders. Steeds meer Nederlanders kiezen voor serrebouw omdat het betaalbaar is geworden. Zo een tien jaar geleden was het nog heel duur en voor de meeste Nederlanders niet betaalbaar.

Serrebouw betaalbaar

Nu is serrebouw gewoon betaalbaar en je hoeft zeker niet een rijke Nederlander te zijn in een villa om een serre te laten bouwen. Als je in een appartement woont, is een serrebouw niet mogelijk natuurlijk maar als je in een eengezinswoning woont wel. Je moet alleen de ruimte ervoor hebben en op de begane vloer wonen. De prijs is heel betaalbaar en voor serrebouw hoef je daar geen zorgen om te maken.

Voor elke huis serrebouw op maat

Het maakt niet uit hoe groot of klein het huis is. Voor elke huis is een serrebouw mogelijk omdat het op maat word gemaakt. Als je een offerte aanvraagt zal een consultant langskomen en samen kijken wat er mogelijk is. Aan de hand daarvan wordt er een tekening gemaakt en bij akkoord gaan ze daarmee aan de slag. Zo word er een geheel unieke en op maat gemaakte serre geplaatst waar je nog jaren van kunt genieten. Bovendien word het huis meer waard door de serrebouw.

optimabv.nl

serbo.nl

bouwbedrijfheemskerk.nl