Doe het zelf tuinen
Image default
Woning en Tuin

Rotan meubels staan mooi in ieder interieur!

Als je kijkt naar sommige meubels dan passen die niet echt in ieder interieur. Maar soms kom je een geweldige trend tegen die echt in ieder interieur past en dat zijn Rotan meubels.

Trend die terug is van weggeweest

De rotan trend is een aantal jaar helemaal weggeweest, maar sinds kort weer helemaal terug. Een hele gave trend als je het ons vraagt. En het leuke is dat hij ook echt in iedereen z’n huis past. Je kunt rotan meubels namelijk heel erg makkelijk combineren met je bestaande meubels.

Au naturel

Omdat rotan qua kleur heel erg naturel is, past het bij elke kleur bank en bij elke kleur op je muur. Als je naar een vintage winkel gaat dan kan je soms nog een heel leuk rotan meubelstuk op de kop tikken voor een heel leuk prijsje. Maar hou er rekening mee dat ze ook zo weg kunnen zijn. Zie je wat staan? Twijfel niet en koop het meteen, want een dag later is hij waarschijnlijk weg.

Warme uitstraling brengt sfeer

Rotan meubels combineren met je eigen meubels zorgen voor een warme uitstraling in je interieur. Rotan is heel erg sterk en flexibel waardoor en heel veel verschillende soorten meubels van gemaakt kunnen worden zoals stoelen, tafels en kasten. En omdat het een natuurlijk materiaal is, is het ook nog eens hartstikke duurzaam.

Daarnaast hebben de sterke meubels een lange levensduur, waardoor ze heel erg milieuvriendelijk zijn. Dat is wat ons betreft een win win situatie. Heb jij bijvoorbeeld een mooie groene muur of bank? Dan kan je er een hele gave rotan stoel of lamp bij plaatsen. Dit zorgt ervoor dat je het buitenleven een beetje naar binnen haalt. Heel erg gaaf.