Doe het zelf tuinen
Image default
Eten en drinken

Ontbijten en lunchen bij vegetarische restaurants in Utrecht

Als je druk bent of juist lekker even er tussenuit wilt, kan je bij deze vegetarische restaurants in Utrecht heerlijk komen ontbijten of lunchen. Beide locaties hebben een aantal mogelijkheden voor zowel ontbijt en lunch die 100% biologisch en vegetarisch zijn. Het is ook mogelijk om deze gerechten volledig vegan of glutenvrij te krijgen. Zo kan iedereen, ook met allergieën, heerlijk genieten van deze gerechten. De gerechten variëren van pancakes tot Mexican shakshuka en van Humus tot Noodle salade. Er is voor iedereen iets naar eigen smaak te vinden. Na het ontbijt of de lunch, kan je er weer lekker tegenaan.

High tea of borrelen?

Later op de dag is het natuurlijk leuk om eens gezellig te gaan genieten van een compleet vegetarische high tea bij één van deze vegetarische restaurants in Utrecht. De high tea bestaat uit een glas huisgemaakte limonade of sap en thee, aangevuld met een selectie van zoete en hartige gerechten van de kaart. Een echte aanrader dus. Ook is het bij deze restaurants mogelijk om aan het einde van de middag lekker even te borrelen met een groep vrienden of met je collega’s. Alle borrelhapjes zijn vegetarisch, maar ook verkrijgbaar in een vegan of glutenvrije variant. Wil je eens anders borrelen dan standaard? Dan zit je bij dit restaurant zeker goed.

 

Ga uitgebreid vegetarisch dineren

Bij de vegetarische restaurants in Utrecht van GYS kan je heerlijk uitgebreid dineren. Er zijn diverse voorgerechten, bijgerechten, hoofdgerechten en nagerechten te vinden op de kaart. Je kan het dus zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Ook als je alleen snel wilt dineren en alleen een hoofdgerecht wilt bestellen, is dit mogelijk. Het eten van deze restaurants is een goede aanvulling op de goede zorg voor jouw lichaam en voor de planeet, aangezien alle producten 100% biologisch zijn. Schroom dus niet langer en plan een heerlijk avondje uit bij één van deze vegetarische restaurants in Utrecht.

https://gysutrecht.nl/nl/