Doe het zelf tuinen
Image default
Industrie

Online een screen op maat kopen

Zonnescreens zijn er in verschillende soorten en maten, maar worden over het algemeen wel op maat gemaakt. Dit heeft verschillende redenen, zo ziet het er bijvoorbeeld een stuk fraaier uit, maar past het natuurlijk ook beter.

Screens bestaan nu al een aantal jaren, maar werden voorheen vooral uitsluitend verkocht via showrooms. Tegenwoordig is dit wel anders en kunnen zonnescreens ook eenvoudig op maat worden besteld via het internet.

Zonnescreen op maat kopen online

Een zonnescreen op maat bestellen via het internet is makkelijk en ook nog eens relatief snel. Je hoeft er bijvoorbeeld niet langer het huis meer voor uit en hebt alleen de juiste maten nodig om een zonnescreen op maat te bestellen via het internet.

Er bestaan verschillende websites waarbij dit kan. Bij de ene partij wordt gewerkt met een offerte systeem en bij de andere partij kunnen zonnescreens op maat worden besteld via een normale webwinkel. Het is dus bijna net zo eenvoudig als het kopen van een paar schoenen!

Het enige dat je nodig hebt, zijn de juiste maten en natuurlijk moet je daarvoor weten hoe je een screen moet opmeten. Bij de meeste webwinkels kun je gelukkig dan ook degelijke meetinstucties vinden, dit kan in elk geval wel bij de winkel waar wij je naartoe verwijzen.

Wat kost een zonnescreen op maat?

Natuurlijk werkt elke winkel met andere prijzen, maar hierbij moet ook rekening gehouden worden met de kwaliteit van de producten. Er ontstaan nog weleens twijfels over de prijsverschillen, maar er zijn simpelweg verschillende soorten kwaliteit. Koop daarom je nieuwe screen bij een  gespecialiseerd bedrijf, dan kun je er meestal op rekenen dat je goede kwaliteit koopt voor een goede prijs.

Om nog even verder te gaan over de prijzen, een zonnescreen op maat vind je online al vanaf €79, althans, bij de winkel waarvan wij straks een link achterlaten. Dit is namelijk een van de goedkoopste winkels online, maar wel met screen zonwering van zeer hoge kwaliteit!

Worden zonnescreens verkocht in standaard maten?

Er zijn winkels waarbij screens in standaard maten kunnen worden gekocht. Vaak zijn dit onder andere bouwmarkten. Wanneer jouw raam een standaard maat heeft, dan kan dit zeker interessant zijn, het kan namelijk een stuk goedkoper zijn, doordat een screen niet naar een bepaalde maat hoeft te worden aangepast.

Hebben jouw ramen echter geen standaard maat, dan is onze tip om er zeker niet aan te beginnen. Vaak kiezen mensen dan voor een maatje groter of zelfs een maatje kleiner, maar dit ziet er of niet mooi uit, of haalt het hele effect van een screen weg! Met andere woorden, laat dan een zonnescreen op maat maken, dit kost vaak maar een paar tientjes meer, maar ziet er wel veel mooier en professioneler uit!