Doe het zelf tuinen
Image default
Woning en Tuin

Natuurlijke tuin creëren met bamboe!

Wie de ultiem natuurlijk look nastreeft in de tuin, ongeacht de grootte van de tuin, kiest voor een bamboe schutting. Bamboe schuttingen zorgen voor een totaal andere sfeer in de tuin dan de gewone schutting dit doet. Waar een gewone schutting soms wat opgesloten aanvoelt, zorgt een bamboe schutting voor het tegenovergestelde effect; de omheining van je tuin oogt ineens naturel, alsof je aan de rand van de natuur bevindt! Wie echt wil kunnen ontspannen en vakantie vibes wil creëren, kiest voor een bamboe schutting in de tuin!

Zo natuurlijk is bamboe

Bamboe is een natuurproduct wat gelukkig duurzaam gewonnen wordt. Doordat bamboe in Azië zeer snel groeit, is er altijd bamboe te verkrijgen zonder dat er bossen voor gekapt hoeven te worden. Natuurlijk moet het product wel geïmporteerd worden, maar eenmaal geplaatst in de tuin gaat het jarenlang mee, zonder dat het al te veel onderhoud vergt. 

Onderhoud

Om bamboe netjes te houden kun je het eens per jaar beitsen. Wil jij een schitterende waterafstotende hoogglans laklaag aanbrengen op je bamboe tuindecoratie? Door bootlak te gebruiken heb je jarenlang geen omkijken meer naar het onderhoud van je bamboe tuinmeubelen of schutting. Natuurlijk moet je dan geen bezwaar hebben tegen het hoogglans effect (maar laat dat nu net een tuintrend zijn!). 

Bamboe schuttingen zijn in standaard maten verkrijgbaar, maar ook de gehalveerde bamboe schutting behoort tot de mogelijkheden.

Loungesets van bamboe

Wil je de bamboe look complementeren, dan kun je kiezen voor bamboe tuinmeubelen zoals luxe bamboe loungesets. De loungesets zijn in vele verschillende varianten verkrijgbaar, waardoor je altijd net dat ene loungeset vindt wat perfect binnen jouw tuin past!

https://www.evirobamboe.nl/