Doe het zelf tuinen
Image default
Dieren in de tuin

Muizenval verkopen via bol

Heeft u last van muizen of kleine ratten? Met deze vallen ben je in een mum van tijd van het ongedierte af. De val is eenvoudig en veilig, duurzaam en hygiënisch. Bovendien is de val herbruikbaar. Het gevoelige plateau sluit krachtig en garandeert een snelle dood van de muizen en / of ratten. Dit maakt het de beste muizenval voor ongediertebestrijding in en om het huis.

Belangrijkste voordelen:
✅ Gevoelig plateau, sluit sterk
✅ Geschikt voor het vangen van muizen en kleine ratten
✅ Herbruikbaar
✅ Makkelijk te gebruiken
✅ Hygiënisch en duurzaam
✅ Milieuvriendelijk
✅ Handleiding / gebruikershandleiding inbegrepen

Veilig en makkelijk te gebruiken en bol.com verkopen
De muizenval is makkelijk te gebruiken. Vul de aaslade vanaf de onderkant en zorg ervoor dat het aas niet boven de rand uitkomt. Plaats het gewenste aantal muizenvallen, bij voorkeur langs de muren. Tenslotte open je de muizenvallen gewoon met het handvat. Je vingers komen niet in de buurt van het plateau, waardoor de val veilig te gebruiken is. Een Engelse handleiding wordt meegeleverd.

Tips voor een snelle dood van muizen en kleine ratten!

✅ Gebruik aas met een sterke geur (bijvoorbeeld pindakaas)
✅ Maak al uw voedsel goed schoon zodat het ongedierte niet naar andere geuren gaat
Waar Bepaal waar de muizen het vaakst zijn, waar de ontlasting zich bevindt
✅ Spreid de muizenvallen strategisch uit om de pakkans te vergroten, ongedierte beweegt zich vaak langs muren, dus het is aan te raden hier wat vallen te plaatsen
✅ Sluit alle gaten en scheuren in de muren

Hygiënisch, duurzaam en milieuvriendelijk
Een muis of rat gevangen? Het dode ongedierte gooi je hygiënisch in de vuilnisbak, zonder de dieren aan te hoeven raken. Je opent de val gewoon door de hendel naar beneden te drukken. In tegenstelling tot rattengif en muislijm is deze val milieuvriendelijk. Daarnaast zijn de vallen gemaakt van duurzaam materiaal en zijn ze herbruikbaar.

Deze set bevat 6 duurzame, hygiënische en herbruikbare muizenvallen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met water. Ook komen je vingers nooit in de buurt van het plateau, waardoor het een veilig product is. Bovendien is de val krachtiger en gevoeliger dan ooit, met een 100% pakkans! Snel en efficiënt ongedierte bestrijden? Dan is dit gegarandeerd de beste muizenval.

Naast het gebruik van algemeen bekende lokstof zoals chocolade en pindakaas heeft deze muizenval een geïntegreerd bakje voor lokaas, dit kan zowel vloeibaar lokaas als ons kunststof lokaas zijn. Wanneer de muis zijn gewicht zet rondom het lokaas zal de val afgaan.

Het is aan te raden om meerdere muizenvallen te gebruiken om daarmee de vangkans te vergroten en de muizenplaag tot een einde te brengen. Zet de val met de opening tegen de muur om de pakkans te vergroten.

https://verkopenviabol.com/