Doe het zelf tuinen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Mogelijkheden met emmer met deksel van 10 liter

Creatieve kunst ideeën met emmer met deksel 10 liter 

Het aanmoedigen van het hergebruik van materialen die we thuis hebben is een van de doelstellingen die we altijd moeten nastreven, vooral om verspilling of onjuiste verwijdering van elk van deze items in het afval te voorkomen.

Veel van deze materialen, die ooit werden weggegooid, kunnen nu worden hergebruikt dankzij de tips van het vakmanschap, en kunnen worden omgezet in prachtige kunstwerken, die naast charmant ook een goede bron van inkomsten voor het hele gezin zijn.

Wij zijn altijd op zoek naar creatieve kunst ideeën, zoals deze die u helpen bij het maken van handwerken met emmer met deksel 10 liter in uw huis. Laten we eens kijken:

Multifunctionele emmers

Vakmanschap met emmers is een manier om verschillende emmers als “grondstof” te gebruiken om nieuwe objecten te maken, waaronder metalen emmers en plastic emmers, of ze nu heel oud of nieuw zijn.

Elk van hen biedt een enorme verscheidenheid aan kunst ideeën, zoals de montage van zittingen, plantenpotten, objecthouders, krukken en nog veel meer. Een ander zeer praktisch idee is de montage van een pendelarmatuur met behulp van een emmer metaal, sisal en een verlichtingskit (te koop bij elektrozaken).

 

Creëer een voedselreservoir

Een emmer met deksel 10 liter is een ideaal reservoir voor de opslag van voedsel, omdat het voorkomt dat water, vuil en dieren binnendringen.  Een emmer met deksel 10 liter is perfect om voedsel veilig te vervoeren, vooral tijdens boottochten of op een camping met het gezin.

Maak een tuin

Gebruik een plastic emmer van 10 liter als minituin of jardinière. Gebruik het ook als bemestingsreservoir voor restjes en zaailingen. De emmertuinen zijn ideaal voor balkons van appartementen, omdat ze weinig ruimte innemen en zeer resistent zijn. U kunt ze ook aan de muur hangen en een mooie verticale tuin aanleggen.