Doe het zelf tuinen
Image default
Woning en Tuin

Mediterrane planten in eigen tuin

Droom jij er soms ook wel eens van, zon zee en mooie palmbomen. Helaas is dit vaak alleen maar in warme landen te vinden. Hier kun je genieten van al het moois wat de natuur heeft geschapen. Wel jammer, want wie wilt er nu niet een tuin vol met mediterrane planten hebben. 

Bij Haagplanten Heijnen is deze wens nu mogelijk te maken. Hier zijn Mediterrane planten te bestellen. Van bijzonder mooie palmen, vijgenbomen, maar ook wijnstokken en een olijfboom. Wat te denken van een eigen citrusboom. Keuze genoeg aan jou de taak om hier een beslissing uit te maken en te bestellen.

Een waaier palm bestellen

Zie je jezelf al zitten. Op een luie strandstoel, een heerlijk glaasje drinken erbij en wat lekkers. Genieten van de zon, in de schaduw van een palmboom. En dit allemaal in jouw eigen tuin. Ja je leest het goed, in jouw eigen tuin. Want het is mogelijk om een palm bestellen via Haagplanten Heijnen. Deze planten kunnen in de grond geplaatst worden, maar ook in een grote bak komen deze planten goed tot hun recht. 

Ondanks dat deze palmen eigenlijk alleen maar in de warme delen van het land groeien is een beetje extra zorg nodig. Deze plant wil graag een plekje in de zon hebben. In de winter is het verstandig om deze palm te beschermen tegen de kou. Je kan dit doen door de plant helemaal in te pakken of hier een vliesdoek overheen te gooien. Wil jij meer weten over deze geweldige mediterrane planten, neem dan contact op met Haagplanten Heijnen.