Doe het zelf tuinen
Image default
Tuin en buitenleven

Kunst bonsai

Kunst bonsai

KunstplantenXL is de plek om te gaan als u op zoek bent naar prachtige kunst bonsai bomen. We hebben een groot assortiment van verschillende maten, zodat iedereen zijn perfecte match kan vinden! Onze planten worden tot in detail gemaakt van echte houten stammen met bladeren – zonder dat er verkleuring of onderhoud nodig is. Het resultaat? Een rustgevende Aziatische sfeer in je kamer: denk aan meren, tempels, rijstvelden…noem maar op; deze prachtige werken zorgen ervoor dat er nog nooit zoiets is geweest als hier bijKunstplantenXL.

Kunst olijfbomen

Een goed gemaakte kunst olijfboom verdient een omhulsel dat de kwaliteit van zijn constructie evenaart. De meeste van onze bomen worden geleverd met een binnenpot of op hun houten basis, dus alles wat je hoeft te doen na levering is ze in een sierpot te zetten volgens je smaak voor stijl en grootte; we geven handige suggesties zoals lichtgrijze plantenbakken die mooi contrasteren met groene bladeren of speelse ronde exemplaren als je mooie contrasten tussen kleuren wilt creëren!

Siergras voor binnen

De hoge siergrassen staan prachtig in een vaas of pot. U kunt ze gebruiken om een lege hoek op te vullen, maar ook om bepaalde meubelstukken, zoals een dressoir, te accentueren met hun natuurlijke uitstraling voor extra volume en schoonheid! Er zijn ook andere planten die deze eigenschap delen, maar misschien geschikter zijn als je kleinere ruimtes hebt omdat ze niet zo overweldigend zijn; dit zijn onder andere bamboe (die ook in krappe ruimtes past).

Kunst klimop

Kunst klimop, ook bekend als kunst Hedera, is een klimplant die al vele jaren bestaat. Op sommige plaatsen wordt het groene kunstklimop genoemd en op andere bonte nepgroen! Een van de beste kwaliteiten is hoe veelzijdig dit prachtige type kan zijn; van opknoping op scheidingswanden tussen kamers of zelfs uit ramen als planten in plaats daarvan zou zitten – perfecte aanvulling op uw ruimte, ongeacht of u op zoek bent om leven toe te voegen in een lege hoek met net genoeg kleur zonder het overnemen van te veel aandacht uit de buurt van andere gebieden nog steeds af te geven maximale visuele aantrekkingskracht in een keer!

https://kunstplantenxl.nl/plantennaam/bonsai/