Doe het zelf tuinen

Tuinieren kun je zelf, lees er alles over op ons blog

You are here: Home - Koken eten en drinken


Category Archives: Koken eten en drinken

Ontspannen bij de kapper

Inmiddels hebt jij al tig kappers afgelopen, omdat je telkens maar niet tevreden bent over het eindresultaat. Waar de ene kapper niet goed luistert naar jouw wensen en eisen, lijkt de ander het volledig begrepen te hebben maar blijkt het resultaat niet overeen te komen. Ook heb je al vaak meegemaakt dat de kapper geen raad weet met jouw krullen, waardoor jouw haar helemaal uit model geknipt is. Ben jij het zat dat jouw haar onmogelijk lijkt te zijn voor de kapper? Maak dan snel een afspraak bij One Kappers.

One Kappers is een goede kapper delft, waar aandacht geluisterd wordt naar jouw ideeën voorafgaand aan de behandeling. Wij hebben er juist voor gekozen om dit gesprekje bij de behandeling te betrekken, omdat het inderdaad maar al te vaak mis lijkt te gaan bij de kapper. Omdat dit regelmatig het gevolg is van miscommunicatie, vinden wij het belangrijk precies begrepen te hebben wat onze klanten wensen. Bovendien zijn in onze behandeling een wasbeurt en eventuele aanvullende massages inbegrepen, zodat jij kan genieten en tot rust kan komen in onze kapsalon in delft. Een kappersbeurt hoort een ontspannen activiteit te zijn, waarna jij van een verbluffend kapsel kan genieten. Uiteraard zorgen wij er daarbij voor dat jij dit prachtige kapsel ook zelf weer in model kan brengen, zodat jij met een tevreden gevoel over straat loopt.

Ben jij vaak ontevreden met het eindresultaat van een knipbeurt, had je een heel ander kapsel voor ogen voorafgaand aan het kappersbezoek of weet de kapper niet hoe jouw haar exact geknipt moet worden? Zorg dat je nooit verrast wordt aan het einde van de behandeling en maak een afspraak bij One Kappers. Dan ben jij verzekerd van het perfecte kapsel en geniet jij met volle teugen van jouw nieuwe haar.

https://www.onekappers.nl/

Ontkalken betekent genieten

Veel mensen genieten graag van een heerlijk kopje koffie. Als je dit thuis ook graag doet, dan is er een grote kans dat je een koffiezetapparaat hebt gekocht en in de keuken hebt staan. Of je nu een Senseo apparaat hebt en koffie gemaakt met pads drinkt. Of juist een Nespresso apparaat hebt en jouw favoriete cups gebruikt om koffie te maken. Je kunt er niet omheen, eens in de zoveel tijd moet je jouw koffiezetapparaat ontkalken. Eens in de zoveel tijd moet je het apparaat ontkalken en dat heeft een aantal redenen. Ten eerste kan de kalk, die zich verzameld in het apparaat, de smaak van de koffie beïnvloeden. Hoewel de meeste kalk gefilterd wordt, komt een deel toch in de koffie terecht. Nu is dit niet zo erg, het is niet zozeer schadelijk voor de gezondheid. Maar naarmate er meer kalk verzameld in het apparaat, zal er ook meer in de koffie terecht komen en dit beïnvloedt dan weer de smaak. Terwijl de smaak nu juist een van de redenen is waarom we allemaal zo graag koffie drinken. De andere reden waarom ontkalken van belang is, is omdat kalk niet bevorderend is voor de levensduur van jouw geliefde koffiezetapparaat. Als je te lang wacht met ontkalken, kan het apparaat verstopt komen te zitten, waardoor koffiezetten niet of nauwelijks meer mogelijk is. Maar gelukkig geven moderne apparaten tegenwoordig zelf aan, door middel van een rood ‘ontkalk-lampje’, wanneer het tijd is om te gaan ontkalken. Maar wat als het zo ver is, het lampje gaat branden en je moet je Nespresso ontkalken? Je begint met de schoonmaakoplossing te gaan maken. Dit doe je door water goed te mengen met gedistilleerde witte azijn. Dit doe je vervolgens in het reservoir waar je normaal gesproken water in doet. Je vult het reservoir tot er niets meer bij kan. Let op! Zorg er van tevoren wel voor dat het koffiezetapparaat helemaal leeg is. Er mogen geen resten van gemalen koffie of iets dergelijks in zitten. Daarna moet de oplossing minimaal een uur trekken, om alle kalk te verwijderen. Wanneer je dit gedaan hebt, zorg er dan voor dat je het apparaat meerdere keren goed spoelt, voordat je hem weer gebruikt. Het is vergt een beetje werk, maar daarna kun je weer een tijd genieten van jouw eigen heerlijke koffie. Veel succes!

https://www.koffiecupster.nl/

Kookwinkel online

Kookwinkel online

Een online kookwinkel, dat is wel heel erg handig!

Hoe leuk is koken wel niet! Voor veel mensen is koken ontspanning en een erg leuke hobby. Je kunt je creativiteit er helemaal in kwijt en dat is natuurlijk wel leuk om te doen. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn om wat lekkers te koken waar u bijvoorbeeld ’s avonds lekker van kunt gaan genieten. Maar wanneer u van koken houdt dan heeft u ook wel eens wat nieuwe spullen nodig en die moet u dan natuurlijk wel aanschaffen. Ik begrijp dat u dan het liefst naar een kookwinkel wilt maar met weinig tijd is dat niet altijd handig, wanneer dat het geval is dan kunt u toch het beste naar een online kookwinkel gaan. Daar kunt u alsnog alles kopen wat u nodig hebt en een online kookwinkel is vaak ook erg voordelig.De verhalen over een online kookwinkel

De recensies over een online kookwinkel zijn echt lovend, ze zijn heel erg enthousiast. Dat komt omdat een goed bedrijf werkt met een hele snelle service. U kunt heel erg gemakkelijk al uw artikelen in het winkelmandje doen en voordat u het weet is alles besteld en heeft u het al thuis gekregen.

https://www.kookwinkelvanerp.nl/brands/oxo-good-grips/

Kookworkschop als bedrijfsuitje is top!

Werken kan eentonig worden en uw collega’s kent u meestal alleen vanuit werkgerelateerde zaken. Natuurlijk kunt uzelf met enkele collega’s buiten werktijden afspreken. Om de werksfeer en de onderlinge verhoudingen van goede energie te voorzien is een kookworkshop bedrijfsuitje ideaal. Maar wat is een leuk bedrijfsuitje? 

Kookworkshop bij de Kokkerie 

De Kokkerie heeft wel een idee. Kom als collega’s gezellig koken. Een kookworkshop als bedrijfsuitje is helemaal top! De Kokkerie geeft workshops in verschillende variaties zoals: 

 • Frans
 • Italiaans
 • Grieks
 • Spaans
 • Thais
 • Provenciaals
 • Normandisch
 • Caribisch
 • Indisch
 • Marokkaans
 • Chinees (Authentiek)
 • en nog veel meer.

Bij de Kokkerie hebben ze ook tapas, high tea en dim sum. 

Unieke ervaring 

Wilt u voor uw bedrijf een speciaal uitje organiseren waarbij de saamhorigheid hoog in het vaandel staat, dan is de Kokkerie de aangewezen locatie om dat te verwezenlijken. Daar wordt zorgvuldig en professioneel aandacht geschonken aan uw behoefte. Het kost energie om een bedrijfsuitje te regelen De Kokkerie helpt u daar uiteraard graag bij en zorgt ervoor dat het een unieke ervaring wordt. 

Laat u inspireren door alvast een kijkje te nemen: dekokkerie.nl. Mocht u vragen hebben stel ze eenvoudig online via contact. Daar kunt u ook reserveren. 

Waarom een bedrijfsuitje bij de Kokkerie? 

Bedrijfsuitjes zijn het leukst wanneer het gezellig en samenbindend is. De locatie en het onderwerp helpen er natuurlijk aan mee. De Kokkerie weet daar alles vanaf met hun ervaring in het organiseren van feestjes. 

De werkdruk mag even helemaal vergeten worden. Hoe kunt u dat beter doen dan met een kookworkshop? Samen koken is een verrassende uitdaging. De Kokkerie is de juiste locatie voor uw bedrijfsuitje omdat ze geen uitdaging uit de weggaan. 

Uniek is hun specialiteit en dat merkt u terug in de sfeer en de kwaliteit. Duidelijke kennis van zaken maakt het heel aangenaam om bij de Kokkerie uw bedrijfsuitje te geven. Er wordt vermoedelijk nog lang positief over nagepraat door uw werknemers. Ze kunnen er weer tegenaan nadat ze bij de Kokkerie aan het koken zijn gegaan. 

Carla Boelen 

Een naam die in één adem genoemd wordt met de Kokkerie is: Carla. Passie straalt van haar af. Wanneer u leest over haar kunde is de keus voor de Kokkerie eenvoudig snel gemaakt. Probeert u het uit en lees over Carla: Over Carla 

Tot slot 

De Kokkerie sluit prima aan op bedrijfsfilosofie. Een kookworkshop voor uw bedrijf is eenvoudig geregeld. Gezelligheid en lekker eten doet de werkdruk snel vergeten. Dan bent u klaar met zoeken en kunt u hier eenvoudig uw kookworkshop reservatie boeken: De Kokkerie.

https://dekokkerie.nl/

Gezonde recepten, iets voor jou?

De kookprogramma’s zijn alom tegenwoordig op tv, internet en drukwerk. Alle media staan er van vol. Het lijkt wel té veel geworden, maar eigenlijk blijven we er dagelijks mee bezig. We staan meer en meer in de keuken om een gezond gerecht te maken. Ook in de winkel gaan we op zoek naar de meest interessante ingrediënten om een lekker gerecht te maken. Maar lekker moet tegenwoordig ook gezond zijn. Want een grammetje vet mag er niet meer bij zitten en we moeten er goed uitzien als we een selfie aan tafel maken.

Gezonde recepten kunnen je dus weldegelijk helpen in dat doel te bereiken. Met mate eten, stoffen binnen nemen die je lichaam aankan. Niet met grote happen eten en je zal je al veel beter voelen. Maar ook het maken van een gezond recept zal je een deugdelijk gevoel geven. Niemand die je raar aankijkt omdat je weer vette troep aan het maken bent. Maar je net een compliment geeft omdat je iets gezond aan het maken bent.

Een overdaad aan teveel informatie is ook niet altijd handig. Dan kan het zijn dat je niet weet wat je moet nemen om een gezond recept te maken. Daarom bestaan er handige websites met gezonde recepten in. Daar kan je lezen welke ingrediënten er gebruikt worden en hoe je alles moet klaar maken.

Hou enkele blogs en websites bij waar regelmatig een nieuw recept op te lezen is. Zo kan je ook afwisselen in het maken van gerechten bij je thuis. De inspiratie moet van ergens komen en waarom niet van bestaande gerechten. Er zijn genoeg hobby koks die ook expirementeren en zo zeer lekkere gerechten op tafel weten te toveren. Binnenkort staat er zo een lekker gerecht bij jou op tafel. Je zal heus wel mensen vinden die willen proeven!

 

http://gezonde-recepten.be/

Deurcilinders van M&C color

 

Sinds kort is bekend dat alle cilinders en deurbeslag afgekeurd is op het door middel breken van de cilinder. Gelukkig is er al een vervangende cilinder van het SKG klasse 3 van onder andere M&C voor lage prijzen.

U kunt deze bekijken en bestellen bij mr-beveiliging.

Deze hebben diverse SKG 3* deurcilinders en deurbeslag op voorraad.

Deurcilinders en deurbeslag SKG 3***

In ons assortiment zijn SKG 3*** deurcilinders en deurbeslag te vinden. De cilinders met drie sterren zijn verkrijgbaar met een slagbeveiliging en anti trek beveiliging. Al onze deurcilinders zijn beschermd tegen kopiëren. Dit betekent dat alleen geautoriseerde dealers sleutels en cilinders mogen maken. En dan alleen op vertoon van de beveiligingspas.

Mocht u op zoek zijn naar SKG 3*** zonder cilindertrek beveiliging hebben we deze ook voor u op voorraad.

Bij bestelling van meerdere deurcilinders worden deze direct gelijksluitend gemaakt. Mocht u dat niet willen kunt u dit aangeven bij de bestelling.

Deurcilinders van M&C color beginnen met de maten vanaf 65mm. deze is vergelijkbaar met de standaard eur waarbij een cilinder van 60mm nodig is. Let wel op dat aan de butienzijde de deurcilinder nooit verder dan 3mm uitsteekt. M&C heeft zijn naam ook al goed gezet. Uit de tests van blijkt dat ze 1 van de beste en onbreekbare sloten hebben. 

U kunt alle artikelen van onder andere m&c terugvinden op mr-beveiliging. De site voor uw beveiliging!

https://www.mr-beveiliging.nl/