Doe het zelf tuinen
Image default
Gezondheid

Kies uw bloeddrukmeter met behulp van de Hartstichting

De Hartstichting helpt u bij het maken van een juiste keuze voor een bloeddrukmeter. Deze bloeddrukmeters zijn voor uw bovenarm en voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Uw bloeddruk kan ook gemeten worden via uw pols, maar heeft kans op minder accurate metingen omdat uw pols sneller beweegt. De Hartstichting maakt gebruik van de STRIDE ED lijst waarop goedgekeurde bloeddrukmeters staan. Deze meters zijn op een onafhankelijke wijze getest op hun betrouwbaarheid en deze lijst wordt hierdoor ook gebruikt door huisartsen, zorginstellingen en andere aanbieders. Zo is de iHealth bloeddrukmeter een goed voorbeeld van zo’n betrouwbare meter en deze koopt u bij de Bloeddrukmeter.shop.

Maak een juiste keuze voor een passende meter

U weet als consument dat u een goede keuze voor een bloeddrukmeter maakt door te kiezen voor de Bloeddrukmeter.shop die samenwerkt met de Hartstichting. Hart- en vaatziekten zijn een van de belangrijkste doodsoorzaken en de Hartstichting is opgericht om hier meer onderzoek naar te doen. Ook willen ze de overlevingskansen en de staat van leven van deze patiënten verbeteren. Hierdoor houdt de Hartstichting zich ook bezig met bloeddrukmeters. Ze raden iedereen boven de 40 jaar aan om regelmatig de bloeddruk te meten. Een hoge bloeddruk of een hypertensie geeft namelijk een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Het aanschaffen van een bloeddrukmeter die voldoet aan de eisen van de Hartstichting is dus erg belangrijk. De iHealth bloeddrukmeter is zo’n apparaat die hieraan voldoet. In het assortiment van deze webshop vindt u dan ook verschillende varianten zoals een instapmodel of een geavanceerd model.

Bestel de juiste meter uit het assortiment

Bij deze webshop staat validiteit, betrouwbaarheid en kwaliteit voorop. Logisch, want dit verwacht u ook van een bloeddrukmeter. Dankzij de samenwerking die deze webshop heeft met de Hartstichting koopt u dus altijd een betrouwbare en nauwkeurige bloeddrukmeter. Kies voor het merk iHealth en ontdek de voordelen om een bloeddrukmeter van dit merk te bestellen.

https://bloeddrukmeter.shop/bloeddrukmeters/ihealth-bloeddrukmeters/