Doe het zelf tuinen
Image default
Beauty en verzorging

Huidverzorging door Image Skincare

 

Het verhaal van Image Skincare is op zichzelf al bijzonder. Het begint met het verhaal dat er een huidtherapeut Janna Ronert maar niet van haar rosacea af kwam en geen product kon vinden die haar huid verbeterde en/of goed verzorgde. Ze ging op onderzoek uit en creëerde zelf een product die haar huid hielp te kalmeren, minder rood liet worden en haar huid egaliseerde. De Vital c lijn was geboren. Zelf maakte ze stickers die ze plakte op de flacons om te verkopen. Zo groeide Image skincare uit tot een merk die meerdere huidproblemen hielp te verbeteren en of zelf te weg te halen. Nu op de dag van vandaag bestaat Image skincare uit 16 verschillende soorten lijnen met verschillende soorten producten die allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zowel de acne lijn als de lijn voor de rode droge en gevoelige huid. Alles is mogelijk en de combinaties zijn ontelbaar. 

 

Buiten de producten om is Image Skincare ook bekende om zijn I-peels. Dit zijn chemische peelings die diep in de huid doordringen om de huid te verbeteren en alle huidproblemen naar boven duwen als het ware. Met meer dan 10 verschillende soorten peelings en Enhancers die je als concentraat door de peeling heen kan mengen kun je hier ook eindeloos mee combineren. Met deze peelings ga jij je huidprobleem te lijf en is er voor elke huid wel een peeling geschikt. Zo bestaan er 3 verschillende soorten levels waarin de huid vernieuwd wordt, gelegaliseerd en hersteld. Van geen tot lichte vervellen tot hevige vervellingen waarbij je een weekje beter thuis kunt blijven.

De dagcreme’s zijn het meest populair. Waarom? Omdat deze Prevention + genoemde producten een dagcrime zijn met een hoge factor. Ook zijn ze getest vanuit Amerika dat ze 2 uur lang geen UV-A en UV-B stralingen doorlaten. Geweldig natuurlijk voor de huiden die extra bescherming nodig hebben. Ook kunnen deze dagcreme’s makkelijk met een foundation gemengd worden zodat je een Bb-Cream effect krijgt. Deze producten zijn ook de favorieten bij Cotton Spa. Na een behandeling brengen we altijd de prevention aan met een klein beetje medische foundation om de huid te egaliseren voordat iemand weer de deur uit gaat bij ons.

Cotton Spa staat bekend om de meest geavanceerde behandelingen met Image Skincare omdat we deze ook combineren met andere behandelingen. Denk hierbij aan Microdermabrasie, mesotherapie en Dermapen behandeling bijvoorbeeld. En de resultaten liegen er niet om! 

https://www.cottonspa.nl/collections/image-skincare