Doe het zelf tuinen
Image default
Tuin en buitenleven

HOE ZOEK je DE JUISTE HORECA PARASOL?

Een professionele parasol kopen voor je horecaterras is een serieuze investering. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om tussen de vele mogelijkheden de parasol te kiezen die het beste past bij jouw situatie.

Bij de aanschaf van een horeca parasol lijkt het soms niet eenvoudig om de juiste keuze te maken. Er kunnen natuurlijk verschillende vragen bij je opkomen. Zoals bijvoorbeeld:

• Wat is de grootte van je terras? Welke parasol past hierbij? 400×400 cm, 500×500 cm of misschien wel 700x700cm • Wil je een parasol met een mast in het midden of wil je een zweefparasol. • Wil je het terras helemaal overkappen of een klein gedeelte. • Welk budget wil je vrijmaken voor de aanschaf van uw horeca parasols? • Wil je een snelle levering (uit voorraad) of kiest je voor maatwerk? • Heb je een vergunning nodig? (informeer bij je gemeente)

3 Tips Bij de aankoop van een HORECA PARASOL

We beschrijven hieronder 4 tips die je verder kunnen helpen:

  1. Een parasol geeft je bescherming. Te veel zon is niet goed voor je huid en daarnaast kan het vervelend zijn om steeds in de zon te zitten.
  2. Zorgt voor sfeer. Een parasol brengt sfeer binnen een terras. Op deze manier kun je sneller publiek aantrekken.
  3. Zorgt voor warmte. Een parasol houdt warmte vast, waardoor je s’avonds nog lekker buiten kunt zitten. Het is natuurlijk een goede oplossing om nog lekker te genieten in de avonduren.

Het verschil tussen duurdere en goedkope parasols?

Een goedkope parasol is vaak niet waterdicht, scheuren snel of verkleuren snel in de zon. Dit kost je elk jaar een nieuwe parasol. Uiteindelijk is het een keuze of de parasol je de juiste uitstraling geeft. Een goede parasol is een prima oplossing voor de korte termijn. Let er wel op dat zo weinig mogelijk stuk kan gaan. Wees er dus zuinig mee.

Een duurdere parasol is soms een grote investering die je niet zomaar kan besteden. De vraag is altijd wat is je terras waard? Gaat je voor uitstraling en een parasol die lang mee gaat? Dan ontkom je er helaas niet aan. Een professionele parasol is vaak waterdicht, verkleur niet snel en kan tegen een stootje.

 

 

 

 

https://www.doehetzelftuinen.nl/tuin-meubilair/