Doe het zelf tuinen
Image default
Tuin en buitenleven

Hoe Komt U Af Van Mollen In Uw Tuin? Leer Deze 2 Geheimen Om Zo Uw Tuin en Geld Te Sparen

Misschien heeft u zichzelf al eens afgevraagd hoe u van die mollen in uw tuin afkomt. Helemaal wanneer deze mollen al een paar dagen/weken schade toegebracht hebben aan uw tuin. Ook al is deze vraag enorm belangrijk, moeten we geen mollen bestrijden zonder dat u weet wat de reden is waarom u mollen in uw tuin heeft.

 

Het Eerste Geheim Om Van Mollen In Uw Tuin Af Te Komen – Mollen Houden Van Larven!

 

Mollen graven tot aan 13 meter aan tunnels per uur op zoek naar voedsel. Simpel gezegd, ze hebben honger! En ik bedoel ENORME honger! Zij kunnen ongeveer 100 gram per dag aan insecten of wormen eten, wat gelijk staat aan hun gewicht. Wat was de laatste keer dat u zoveel gegeten heeft?

Eén van de meest geliefde maaltijden van een mol zijn larven en torren en hun larven. Regenwormen zijn ook erg lekker, maar mollen geven de voorkeur aan een lekkere larve. Uiteraard, wanneer u een probleem heeft met larven, zullen een hoop mollen regelmatig uw tuin bezoeken. Wilt u een echte tip om van mollen in uw tuin af te komen? Verwijder eerst de larven. Er zijn meerdere oplossingen beschikbaar op de markt, inclusief pesticides die u helpen om een hoop van deze kleine insecten om zeep te helpen om zo beschadigingen aan uw planten te voorkomen. Onthoudt goed: mollen in de tuin bevinden zich daar omdat er voedsel beschikbaar is – larven. Dood de larven en de mollen zullen vertrekken.

 

Het Tweede Geheim Om Van Mollen In Uw Tuin Af Te Komen – Koop mollenvallen!

Er wordt gedacht dat het uitzetten van vallen de meest effectieve manier is om van uw mollen af te komen. Deze zullen onze ondergrondse vijand kunnen doden of kunnen laten leven. Dit hangt van u af. Ik geef de voorkeur aan diervriendelijke/valkuil vallen omdat deze geen smerige resten over de hele tuin achterlaat en deze zeer makkelijk te installeren zijn. Echter, als u echt kwaad bent omdat ze uw tuin hebben vernield, is er een tweede optie – dodelijke vallen. Deze zullen de mollen aan stukken scheuren en zijn zodoende een beetje rommelig in gebruik. Zoals ik al eerder zei, ik geef de voorkeur aan een diervriendelijke val. U heeft er maar één of twee nodig omdat er waarschijnlijk maar één of twee mollen zijn die uw hele tuin beschadigen. U kunt deze in uw plaatselijke tuincentrum vinden (lange tubes met twee flappen een beide kanten). Ziezo! Nu weet u hoe u van mollen in uw tuin af kunt komen.

 

http://www.wezan.nl/