Doe het zelf tuinen

Tuinieren kun je zelf, lees er alles over op ons blog

You are here: Home - Hobby en vrije tijd


Category Archives: Hobby en vrije tijd

Test je vaardigheden bij de escape room in Rijssen

Voor leuke activiteit tijdens een uitje is de leukste escape room in Rijssen, een echte aanrader. Voor mensen die wel houden van een uitdaging en van het oplossen van puzzels. Bij dit spel is een goed denkvermogen erg belangrijk en is daarom ook een goede training voor je brein. En is het gewoon een erg leuke activiteit voor een uitje of feest. Waarbij leeftijd niks uitmaakt, want de escape room in Rijssen is voor jong en oud. Daarnaast is het ook betaalbaar, en kun je dus wat leuks doen voor weinig geld. En zo kun je dus met weinig budget ook een leuk uitje of activiteit voor een feest. En zijn wij er van overtuigd dat onze escaperoom in Rijssen de aangewezen persoon is voor een leuke activiteit. 

Hoe werkt onze escaperoom

Bij onze escape room heb je een uur  de tijd om te ontsnappen uit een van onze kamers. Lukt dit binnen het uur dan hebben jij en je groep uiteraard gewonnen, en lukt dat niet heb je verloren uiteraard. Maar hoe dan ook verzekeren we je dat je een hele leuke dag gehad hebt. En hebben wij een record bord met de snelste tijden, en kun je dus een extra prijsje winnen als een deze tijden verbeterd. Door het oplossen van puzzels speel je stukjes informatie bij en die moeten ervoor zorgen dat je uit de kamer kunt ontsnappen. Mocht je er niet uitkomen dan kun je tips krijgen, ons team kijkt namelijk het hele uur met je mee. En kunnen jullie deur als groep niet open krijgen van binnenuit en mocht er wat gebeuren moet de duur gewoon kunnen worden geopend. 

Escaperoom voor jong en oud 

Onze escape rooms zijn voor jong en oud en zijn daar ook op aangepast. Zo duren de escaperooms voor kinderen 45 minuten, en die voor volwassenen een heel uur.

 

Duurzame en voordelige speeltoestellen laten plaatsen?

Diverse redenen om maatwerk speeltoestellen te plaatsen

Er kunnen uiteenlopende redenen zijn om een speeltuin aan te leggen. Een grote tuin achter uw woning wordt met speeltoestellen plaatsen voor de kids een veel leukere plek om lekker te spelen. Of u bent voorzitter van de buurtvereniging en wilt graag speeltoestellen plaatsen voor de jongere jeugd in uw wijk. Maatwerk speeltoestellen plaatsen gebeurt ook steeds vaker door agrariërs die een indoor speeltuin aanleggen om wat extra bij te verdienen. En zo zijn er nog wel andere situaties te bedenken.Maar waar moet u op letten als u de beslissing maakt om een speeltuin aan te leggen?

 

Aandachtspunten bij kiezen van speeltoestellen

Wie de beslissing neemt om een indoor of outdoor speeltuin te ontwerpen en daarin maatwerk speeltoestellen wilt laten plaatsen, stelt natuurlijk enkele eisen. Bij de aanschaf van speeltoestellen zijn een aantal selectiecriteria van belang. In de eerste plaats staat bij plaatsen van maatwerk speeltoestellen de veiligheid en het ontwerp van de toestellen voorop. Kinderen moeten vooral veilig hun energie kwijt kunnen. Ten tweede is de bedoeling van speeltuinen dat de kids goed uitgedaagd worden en leren hun grenzen te verleggen. Een derde aandachtspunt is – vandaag de dag een meer dan populair item, de duurzaamheid van het materiaal. Veel speeltoestellen die vandaag geplaatst worden, zijn bijvoorbeeld gemaakt van duurzame materialen als hout en gaan lang mee. En ten slotte let je natuurlijk op de prijs. Aan speeltoestellen wilt u natuurlijk niet meer uitgeven dan strikt noodzakelijk is. Kies daarom voor een ervaren aanbieder om de speelinstallaties, natuurlijk voor een eerlijke en zo voordelig mogelijke prijs, te laten leveren. Speeltoestellen plaatsen is namelijk iets dat u meteen goed wilt doen. Bij Kinderland Speeltoestellen wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van Robinia hout, dit is duurzaam hout, gaat lang mee en wordt speciaal gekweekt als duurzame oplossing van speeltoestellen.