Doe het zelf tuinen
Image default
Zakelijk

Het plaatsen van een veranda

Je zult het geheid wel hebben gemerkt dat koning winter verdwijnt en plaatsmaakt voor een aangenaam temperatuur. De hoogste tijd dat we de tuin weer klaar maken om te genieten van de zon en natuurlijk een opgeruimde tuin. Echter kan het in Nederland ook behoorlijk regenen waardoor je genoodzaakt bent om binnen te zitten. Niet wanneer je kiest voor een veranda overkapping! Wanneer je dit aan het huis laat monteren zal je alsnog buiten kunnen zitten. Er zijn over het algemeen diverse veranda’s waaruit je kunt kiezen. Hieronder enkele soorten uitgelicht.

 

Aluminium veranda overkapping 

Veelal kiest men voor een overkapping van aluminium. Dit komt omdat het eenvoudig te monteren is en qua kosten ook zeer aantrekkelijk blijft. Uiteraard is aluminium onderhoudsvrij waardoor je er een lange tijd van kunt genieten.

 

Vrijstaande overkapping 

Wil je graag een nieuw rustplekje creëren in jouw eigen tuin? Dan kan je het beste kiezen voor een vrijstaande overkapping. Doordat er gebruik gemaakt wordt van meerdere palen kan het op iedere plek worden geplaatst. 

 

Veranda met glas 

Wil je graag een veranda plaatsen aan het huis en dit als verlenging van de woonkamer zien? Kies er dan voor om een veranda met glas te plaatsen. Is het buiten warm? Schuif dan de ramen open zodat je frisse lucht binnen krijgt. Is het fris in deze ruimte? Maak dan gebruik van een elektrische verwarming. Eenvoudig te plaatsen en je regelt hiermee de temperatuur zodat het aangenaam is.