Doe het zelf tuinen

Tuinieren kun je zelf, lees er alles over op ons blog

You are here: Home - Gezondheid


Category Archives: Gezondheid

De oorzaak van astma door allergieën

Erge Allergische astma is een vorm in astma in combinatie met prikkels gelijk aan allergieën voor huisstofmijt, pollen en of dieren. Dit zijn dus externe factoren die invloed hebben op jouw ademhaling. Maar het is ook mogelijk om jezelf onnodig te overprikkelen. Om allergische astma te herkennen, moet je nagaan of je bepaalde symptomen herkennen. De eerste stap is het vaststellen of je vaak last hebt van ademhalingsproblemen zoals een piepende ademhaling, kortademigheid of moeite met ademen. Verdere symptomen kunnen zijn dat je s ’nachts veel moet hoesten, pijn of e borst ervaart of benauwdheid of langdurige een droge hoest hebben. De oorzaak van allergische astma is vaak chronische hyperventilatie. Deze twee aandoeningen gaan samen met elkaar omdat je allebei te maken heeft met de hoeveelheid ademvolume. Vaak wordt bij hyperventilatie of astma door de mond geademd, hierdoor komt veel lucht maar ook andere stoffen binnen die slecht te verwerken zijn door jouw lichaam. Waardoor allergieën ontstaan.

Het verhelpen van allergische astma

Doordat er dus een allergische reactie op bepaalde stoffen ontstaat bij allergische astma, wordt de oplossing vaak in luchtwegverwijderaars en of ontstekingsremmers gezocht. Naast dat deze vormen van  vaak bijwerkingen hebben, heb je naarmate het gebruik steeds meer nodig en wordt het immuunsysteem onderdrukt. Ook worden veel astmapufjes nog steeds gebruikt, maar ook deze leiden op den duur tot een slechtere gezondheid. Allergische astma kan alleen verholpen worden door het verbeteren van je ademhaling. Hierdoor zal je lichaam op een gegeven moment niet meer overdreven reageren op stoffen die jouw longen irriteren, doordat ze er minder van binnen krijgen op een manier die ze niet kunnen verwerken. Er is een methode dat als therapie werkt om chronische hyperventilatie te stoppen. De arts heeft al meer dan 50 jaar ervaring met ademhalingstechnieken en ontdekte dat patiënten van astma afkwamen door een verbeterde ademhaling. Allergische astma kan dus door je lichaam zelf verholpen worden.

 

Dietist in Leiden biedt persoonlijk schema aan

 

 

Deze diëtist in Leiden biedt verschillende schema’s voor u aan ze hebben dan ook allemaal maar één doel en dat is afvallen. Deze schema’s worden gemaakt op basis van persoonlijke gegevens die op de website staan, je kunt hierbij denken aan gewicht, lengte en leeftijd. Dit zijn natuurlijk niet alle gegevens die er moeten worden doorgegeven aan deze diëtist in Leiden op het moment dat je gebruik zou maken van de aangeboden diensten. Meer hierover kun je dan ook vinden op de website van deze diëtist in Leiden, ze hebben bij elk onderwerp dat op de website staat uitgebreide informatie geschreven zodat het voor de bezoekers van de website eerde duidelijk wordt waarvoor ze hier overal voor terecht kunnen en wat ze dan ook eventueel zouden kunnen verwachten als ze gebruik zouden maken van de diensten die er worden aangeboden door deze diëtist in Leiden. De mensen die al eens zijn begonnen met afvallen omdat ze overgewicht hebben en dus gezonder willen leven en dat dan ook hebben gedaan door gebruik te maken van de diensten die er worden aangeboden door de diëtist in Leiden, zijn hier dan ook allemaal zeer tevreden over en raden het ook zeker aan om gebruik te maken van deze diensten en dus ook een schema te volgen, want het resultaat dat je hier mee boekt is echt goed.

Schema aanvragen bij diëtist in Leiden

 

Wilt u nou graag afvallen en dat door gebruik te maken van de diensten die er worden aangeboden door deze diëtist in Leiden en dus een persoonlijk schema aanvragen. Dat kan u dus aanvragen door via de website het contactformulier in te vullen en dan zullen ze contact met u opnemen. U kunt ook gebruik maken van het telefoonnummer is dus telefonisch contact opnemen, hier wordt u meteen geholpen door Best Diet.