Doe het zelf tuinen

Tuinieren kun je zelf, lees er alles over op ons blog

You are here: Home - Eten en drinken


Category Archives: Eten en drinken

Eenvoudig tournedos bestellen bij een online slager

Bent u op zoek naar topkwaliteit tournedos? Dan hoeft u hier niet eens de deur voor uit. U vindt dit namelijk in de webshop van Beef & Steak, waar u al uw vlees eenvoudig en snel online bestelt. U hoeft dus niet meer naar de slager op de hoek als u een heerlijk mals stuk vlees wilt bestellen, maar doet dit gewoon vanuit het comfort van uw huis. Als u bij deze online slager voor 16.15 uur bestelt, wordt het vlees de volgende dag bezorgd. U hoeft dus nooit lang op uw bestelling te wachten. Komt een andere datum beter uit? Dan kiest u een andere leverdatum uit. Zo komt uw bestelling op het gewenste moment aan en dat is natuurlijk wel zo praktisch.

Bestel al uw vlees bij één slagerij zonder daar de deur voor uit te hoeven

Beef & Steak biedt meer dan goede service en vlees van uitstekende kwaliteit. U heeft hier ook de keuze uit een uitgebreid assortiment. Naast tournedos kunt u er bijvoorbeeld ook heerlijk malse varkenshaas of een uitstekende steak bestellen. Uiteraard zijn dit slechts enkele voorbeelden van het ruime aanbod dat onder andere ook gevogelte, wild en lamsvlees omvat. Wat voor vlees heeft u zin in? Wordt het een steak of een roast? Of bent u juist op zoek naar een heerlijk groot stuk vlees voor op de barbecue? U vindt hoe dan ook wat u zoekt in de webshop van deze slager.

Profiteer van gratis verzending

Heeft u een tournedos gevonden die u wel bevalt? Of is er een ander stuk vlees dat u wilt bestellen? Dan plaatst u uw bestelling eenvoudig en snel online en kiest u zelf een leverdatum uit. Vervolgens wordt het op de gewenste dag en temperatuur bij u afgeleverd. U kunt het vlees namelijk zowel vers als diepgevroren bestellen. Door voor deze laatste optie te kiezen, is het mogelijk om met een gerust hart een voorraad aan te leggen. Dat loont zich ook, want bij besteding vanaf € 60,- wordt uw vlees kosteloos verzonden.

https://beefensteak.nl/
Tags:

Walnoot Sinaasappel Taart Door De Brievenbus

Brievenbusbanket.nl

Taart door de brievenbus?

Bij brievenbusbanket.nl besteld u ambachtelijk gebak dat in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd wordt. Brievenbusbanket.nl verpakt het brievenbus taartje erg goed precies in de afmetingen van het brievenbus doosje, dus de brievenbustaart komt vers en mooi aan bij de gelukkige ontvanger.

U kunt kiezen uit verschillende soorten ambachtelijk gebak, zo kunt u ook een Walnoot Sinaasappel Banket bestellen dat door de brievenbus past.

Het Walnoot Sinaasappel Banket is in drie verschillende maten doosjes beschikbaar, namelijk;

  • Normaal, één stuk ambachtelijk gebak in een A6-formaat doosje dat door de brievenbus past.
  • Large, twee stuks ambachtelijk gebak in een A5-formaat doosje dat door de brievenbus past.
  • Extra Large, vier stuks ambachtelijk gebak in een A4-formaat doosje dat door de brievenbus past.

Ook is het mogelijk om het Walnoot Sinaasappel Banket te combineren in een Large of Extra Large doosje met brievenbusbanket.nl’s andere soort brievenbus taartjes, dit noemt brievenbusbanket.nl een combinatiebox en is samen te stellen op de website van brievenbusbanket.nl

Zakelijk bestellen

Brievenbusbanket.nl is voor een groot deel gespecialiseerd in de zakelijke markt. Helaas werkt een groot deel van Nederland momenteel thuis, dit kan erg eenzaam zijn en het sociaal contact van de werkvloer is ver te zoeken.

Bij brievenbusbanket.nl besteld u als werkgever of manager voor uw personeel of collega’s een heerlijke brievenbustaart dat brievenbusbanket.nl kan verzenden door heel Nederland. Voeg er een persoonlijke boodschap aan toe om het gebak door de brievenbus een speciale functie te geven, namelijk een hart onder de riem sturen voor uw personeel of collega’s.

Inmiddels heeft brievenbusbanket.nl al meerdere bedrijven hier erg gelukkig mee mogen maken.

Ook geinteresseerd in grotere zakelijke orders? Stuur een mail naar de klantenservice van brievenbusbanket.nl en zij zullen voor u een passende offerte maken met eventueel nog extra eigenschappen zoals; eigen bedrijfslogo op de doosjes of ansichtkaartjes in huisstijl van uw bedrijf.

https://www.brievenbusbanket.nl/22-walnootsinaasappelbanket