Doe het zelf tuinen
Image default
Woning en Tuin

De Tegel Boutique

Tegels zijn weer helemaal hip. Logisch, slijtvast, makkelijk schoon te maken, en in veel verschillende designs verkrijgbaar; het is zomaar een kleine greep van voordelen met tegels aan de wand of op de vloer. Deze voordelen zijn door te trekken; keramisch parket, mozaïek, en natuurlijk natuursteen, geven veel gemak en woongenot. Omdat er steeds nieuwe ontwerpen komen vernieuwt het product zich. Hierdoor is het verklaarbaar dat steeds meer mensen voor tegels gaan kijken. Een grote kans dat er nu iets leverbaar is wat enige tijd geleden er nog niet was.

Vroeger en nu

Niet alleen het ontwerp is aan verandering onderhevig. Veel tegels zijn dunner maar nog net zo sterk als vroeger. Maar vooral, de materialen om de tegels te zetten of te plakken zijn beter. Vroeger konden de voegen nog wel eens smoezelig worden, nu zijn de voegen net zo goed schoon te maken en te houden als het geglazuurde zelf. Dit is vooral belangrijk bij mozaïek omdat het veel voegen heeft.

Niet alleen in de badkamer en keuken

Natuurlijk heeft onze shop speciale antislip tegels voor de badkamer. Ook is een natuurstenen achterwand voor in de keuken leveren geen probleem voor ons. Maar de tijd dat in een huis enkel in deze twee ruimtes tegels zijn is voorbij. Mozaïek, keramisch parket en tegels kunnen nu in het hele huis en zelfs daarbuiten. Mooi is als een keukenvloer optisch doorloopt, als de achterdeur open staat dat de vloer doorloopt tot in de tuin omdat buiten dezelfde tegels liggen als op de keukenvloer. Het kan allemaal. En voor meer ideeën bezoek onze shop in Drenthe of ga naar de site van De Tegel Boutique voor al uw tegels.

https://www.detegelboutique.nl/

Gerelateerde artikelen

Leuke heesters voor in de tuin

Boomschors in big bags bestellen voor de tuin

Naar bouw vacatures zoeken